Rebel | Novo mesto | Supernova

Osvajajte medalje in poglede s športnimi oblačili in obutvijo, ki vas popelje do zmage.

Rebel

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda

Z udobjem in kakovostjo do stopničk

Ko se podajate na pot proti novim izzivom, je pomembno, da se ob tem počutite udobno. Pri vsaki aktivnosti je zato pomembno, da ste opremljeni z oblačili, ki so prilagojena športu. Prodajalna Rebel v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto vam nudi oblačila, ki dihajo in z njimi lažje premagujete napore. Udobne superge ali natikače, enobarvne ali potiskane majice z dolgimi in kratkimi rokavi, športne in jeans hlače, ki jih lahko najdete v trgovini, lahko na enem mestu dopolnite z modnimi dodatki in dodatki za vadbo, kot so podloge za jogo, plastenke za vodo in ure, s katerimi boste sledili tudi svoji vadbi.

V ponudbi boste našli visokokakovostne izdelke za šport in prosti čas. Prodajalna namreč ponuja nekaj za vsakogar, še posebej pa za strastne in ljubiteljske športnike, ki bodo našli obleke, čevlje in pripomočke za svoje najljubše aktivnosti.

Rebel - za mlade in uporniške duše

Firmo sta leta 1992 ustanovila "upornika", kot si sama pravita sestra in brat, Zdenka in Borut Benko. Že od samega začetka podjetje Rebel ponuja izdelke, ki so blizu mladim in generaciji, ki je vedno mlada po srcu. Zato so tudi blagovne znamke, ki jih Rebel zastopa in prodaja primerne za to ciljno skupino; najbolj znane med temi v ponudbi so Skiny, Salsa, Huber, Falke, Jockey, Roeckl, Capo, Magistral, … na voljo pa so še mnoge druge.

Podjetje je znano po prodaji spodnjega perila, nogavic in ostalih modnih dodatkov, prodajo pa sestavljata veleprodaja in lastna maloprodaja. Podjetje sestavlja mlada in izkušena ekipa v kateri vlada zavedanje, da je kupec tisti, ki odloča kdo je dober in konkurenčen na trgu. V tem duhu se tudi izobražujejo, z namenom, da bi čim boljše razumeli kupce in tako lahko čimbolj uspešno zadovoljevali njihova pričakovanja in potrebe.