New Yorker | Novo mesto | Supernova

Urbana moda New Yorker prinaša popoln slog za vsako priložnost. Trendovska oblačila in modni dodatki za mlade ženske in moške z modnim pridihom metropol.

New Yorker

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda

Najnovejši trendi ulične mode po dostopni ceni z znamko New Yorker

Začutite modni utrip urbane kulture velikih modnih metropol v aktualnih kolekcijah oblačil in modnih dodatkov New Yorker. Od trendovskih subkultur do ikoničnih motivov pop kulture, trgovina New Yorker prinaša svežo modo za mlade z dinamičnim, vedno nepredvidljivim življenjskim slogom. Zakladnica urbanih trendov v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto ponuja udobno modo, s poudarkom na jeansu in atraktivnih potiskih, ki je odlična za kombiniranje in plastenje različnih trendovskih slogov. S privlačnimi cenami pa naredi sodobno ulično modo dostopno vsem, ki želijo biti vsak dan v koraku s časom.

Izrazite svojo osebnost s široko ponudbo kavbojk, jeans jaken, karirastih srajc, T-shirt majic s potiskom ali brez, drznih oblek, kril, trendovskih hlač, puloverjev, jopic, plaščev, športnih oblačil in spodnjega perila. Za piko na i pa dodajte še modno torbico, platnene superge, kapo, nakit in druge izvirne dodatke. Ne zamudite sezonskih razprodaj in številnih priljubljenih akcij ter si privoščite New Yorker modo po še bolj ugodnih cenah.

Včeraj na modni stezi – danes že v trgovini New Yorker

Nemška modna hiša New Yorker je zagotovo eno vodilnih modnih podjetij za mlade v Evropi, ki svoji ciljni skupini (od 19 do 39 let) ponuja modne kolekcije visoke kakovosti in po ugodnih cenah. Oblikovalci poskrbijo, da stranke v trgovinah čakajo najnovejši modni trendi, ne le oblačil, temveč tudi modnih dodatkov in spodnjega perila.

Na prodajnih policah New Yorkerja vas čaka pestra izbira blagovnih znamk, kot so Amisu, Smog, Fishbone, Fishbone Sister, Censored (spodnje perilo) in Accessories (modni dodatki). New Yorker vas obleče od glave do pet za vsako priložnost – v poslovnem svetu ali na zabavah ob koncu tedna.