Mohito | Novo mesto | Supernova

Drzna moda za samozavestne ženske, zaljubljene v življenje. Mohito prinaša pravi koktajl barv, krojev in vzorcev v vašo garderobo.

Mohito

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Mladostna oblačila za modne navdušenke

Prepustite se modnemu navdihu in odkrijte čudovit Mohito slog. Brezčasna eleganca in drzni modni kosi se lahkotno prepletajo v raznoliki modni kolekciji, ki vedno sledi najnovejšim modnim trendom.

Trgovina Mohito v Supernovi Novo mesto razpolaga s široko ponudbo kakovostnih oblačil in modnih dodatkov za ženske, ki cenijo svobodo, eleganco in obenem iščejo udobje nošenja ter funkcionalnost. Elegantne obleke z drznimi izrezi ter prefinjenimi detajli vas bodo navdušile, svojo popolno garderobo pa lahko napolnite tudi s klasičnimi in modernimi kroji bluz, majic, hlač in ostalih modnih kosov ženske garderobe. Danes poslovna ženska, jutri zapeljiva romantična duša in nato še prava ikona ulične mode – Mohito razume, da ima vsaka ženska različne obraze in različne potrebe, zato ustvarja modo, ki se odlično kombinira in prelevi z vami, za vsako počutje in vsako priložnost. Poiščite svoje najljubše modne kose v trgovini ter ne zamudite številnih sezonskih akcij in popustov za še več navdiha pri vašem nakupovanju.

Mohito – ženska moda s prefinjenim okusom

Blagovna znamka Mohito je nastala za prave modne navdušenke, ki cenijo nekonvencionalno eleganco. Za ženske svobodnega duha, samozavestne, čutne in zaljubljene v življenje!

Skrbno zasnovana kolekcija modnih oblačil za ženske vključuje izbrane modne kose, ki sledijo modnim trendom in spretno lovijo ravnovesje med vedno novim modnim navdihom ter udobjem. Mohito oblačila so narejena kakovostno in so namenjena nošenju. Ne glede na to, ali si Mohito modo privoščite za posebne priložnosti ali kot udobna oblačila za vsak dan, v vsakem trenutku vam bo postregla s funkcionalnimi kroji in kakovostnimi materiali.

Blagovna znamka Mohito ima že več kot 200 trgovin v 18 evropskih državah. Znamka je del portfelja podjetja LPP, katero zastopa še znamke Reserved, Sinsay, House in Cropp.