Takko Fashion | Novo mesto | Supernova

Pametni modni nakupi za vso družino po izjemno ugodni ceni. Takko Fashion ponuja privlačna in kakovostna oblačila ter modne dodatke za udobno nošenje.

Takko Fashion

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda

Poiščite svoj modni slog po privlačni ceni v trgovini Takko Fashion

Trgovina Takko Fashion prinaša v vašo garderobo kakovostna oblačila in modne dodatke po nizki ceni. Ko v Supernovi Novo mesto iščete najboljšo izbiro za vso družino, se le ustavite v Takko Fashion, kjer vas vedno razveselijo z izjemno ponudbo za ženske, moške in otroke, ki se odlično kombinira in je primerna za vsako priložnost.

Dame, pozdravite poletje z lahkotno obleko, mehke jeans hlače kombinirajte z ikonično belo T-shirt majico, za mrzle zimske dni pa si privoščite tople pletenine in svoj slog dopolnite s šalom, kapo ali igrivimi naušniki. Moška kolekcija navdušuje s številnimi klasikami, kot so elegantne hlače, srajce in udobne jakne, najmlajši pa bodo navdušeni nad igrivo in nadvse udobno otroško kolekcijo. Tudi ko potrebujete velike številke za močnejše postave, boste v Takko Fashion našli privlačno izbiro 'plus size' mode, vse svoje modne nakupe pa dopolnite še z udobnim spodnjim perilom, pižamo, nogavicami in kopalkami.

Za vsa oblačila in modne dodatke Takko Fashion je značilno, da ustrezajo širokemu modnemu okusu in se lepo kombinirajo v različne modne sloge. Z enim nakupom boste v garderobo prinesli večne modne kose, s katerimi boste vedno videti izjemno, v izvirnih kombinacijah pa boste imeli občutek, da vsakič oblečete nekaj novega.

Takko Fashion – modni diskont z lastnimi modnimi znamkami po nizki ceni

Trgovine Takko Fashion se že več kot 30 let uvrščajo med najuspešnejše trgovce z modo. Z več kot 1900 trgovinami v 17 državah je Takko Fashion eden največjih modnih diskontov v Evropi. V Sloveniji lahko prodajalne s poceni modo najdemo na 18 lokacijah.

Kupci v trgovinah Takko Fashion vedno najdejo pristno modo, ki se ujema z njihovim življenjskim slogom. Vsa oblačila in dodatke lastnih blagovnih znamk Takko oblikujejo hišni modni oblikovalci, ki navdih jemljejo tako iz aktualnih trendov kot razgibanega življenja svojih kupcev. Posamezne kolekcije dopolnjuje velika izbira modnih dodatkov in spodnjega perila. Celotna ponudba trgovine se osredotoča na dobro kakovost, privlačne cene in modno raznolikost. Člani Takko VIP kluba pa ob nakupu prejmejo še dodatne ugodnosti, popuste in številna presenečenja.