Rdeča Češnja | Novo mesto | Supernova

Smoothie in Juice Bar s pestro izbiro sadnih, zelenjavnih in mlečnih smutijev ter sveže iztisnjenih sokov. Rdeča Češnja poskrbi za dnevno dozo vitaminov.

Rdeča Češnja

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

ʻAla na smutiʼ v Rdečo Češnjo

Izberite barvo svojega zmešančka in začnite dan s polno dozo vitaminov! Smoothie in Juice Bar Rdeča Češnja vam vsak dan postreže s celo mavrico okusnih smutijev in sveže iztisnjenih sokov. Kaj se bo danes znašlo v mešalniku: okusen sadni smuti z banano, jagodami, borovnicami in drugim sočnim sadjem, smuti z avokadom za popoln obrok ali morda zdrav zelen smuti? S širokim izborom dnevno svežih sestavin si boste lahko vsak dan obarvali drugače. Po želji lahko svoj smuti dopolnite tudi z izbranimi superživili ter dodatki za zdravje, odpornost, moč in energijo.

Med obiskom nakupovalnega centra Supernova Novo mesto se lahko v baru Rdeča Češnja okrepčate tudi z okusnim, sveže iztisnjenim zelenjavnim ali sadnim sokom, odličnimi presnimi torticami ter izbranimi osvežilnimi napitki. Prijazni, vedno nasmejani natakarji vam postrežejo okusno bio kavo, lastno kraft pivo Rdeča Češnja, v najbolj vročih dneh pa se brez slabe vesti posladkajte s frozen jogurtom. Ne zamudite številnih degustacij in promocij priljubljenih proizvodov!

Rdeča Češnja poskrbi za vaše zdravje in dobro počutje

Smoothie in Juice Bar Rdeča Češnja vas vsak dan razveseli z najljubšim sadnim, zelenjavnim ali mlečnim smutijem ter okusnimi naravnimi sokovi. Pri pripravi slastnih in zdravih napitkov uporabljajo zgolj najbolj kakovostne ter dnevno sveže sestavine, postrežba pa je vedno na vrhunski ravni. Prav posebna poslastica je lastno češnjevo pivo Rdeča Češnja, ki so ga razvili v sodelovanju s pivovarno Hudo pivo. Je kraft pivo z nežno jantar rdečo barvo in aromo češnje. 

Zgodbo Rdeče Češnje že od samega začetka piše življenjsko vodilo, ki postavlja skrb za zdravje in dobro počutje na prvo mesto. Ta se odraža v ponudbi lokala, vsak ponovni obisk kupca, ki z izbiro smutijev in drugih proizvodov vnese to vizijo v svoj dan, pa uspešno zgodbo še dodatno potrdi. V Smoothie in Juice Baru Rdeča Češnja se trudijo, da se prav vsaka stranka počuti dobrodošlo. Temu primerna je tudi postrežba, saj temelji na prijaznosti in prijetni komunikaciji. To potrjujejo tudi številni stalni gosti, ki se že od samega začetka vračajo po svoj sveži obrok zdravja.