BUZZ | Novo mesto | Supernova

Vrhunske športne blagovne znamke urbane mode na enem mestu. BUZZ Sneaker Station je pravi raj za ljubitelje superg in sproščenega uličnega sloga.

BUZZ

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda

Pripadniki 'sneakers' kulture nakupujejo v BUZZ-u

Trendovske superge z značajem so 'must have' za vsak ulični slog. Ko iščete posebne superge, v katerih boste pritegnili neskončno pogledov, se le oglasite v trgovini BUZZ Sneaker Station. Urbani butik modnih superg v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto vas bo popolnoma prevzel s pristnim utripom uličnih trendov in kul atmosfero. V ponudbi trgovine boste vedno našli najbolj popularne modele superg svetovnih znamk. Pri ustvarjanju svojega sloga se zanesite na legendarne klasike, kot so superge adidas Stan Smith ali Superstar ter platnene superge z bogato tradicijo Converse All Star, ki bodo dale pečat brezhibnosti vsaki modni kombinaciji, ne glede na to, ali ste izbrali poslovni, športni ali elegantni outfit. Za bolj drzen slog pa ne morete zgrešiti s supergami Nike Air Max Zero, ki s svojo barvitostjo in izvirnostjo na novo postavijo modna pravila.

V trgovini BUZZ vas čakajo tudi moška, ženska in otroška oblačila ter modni dodatki, s katerimi boste vedno izstopali iz množice. Potiskani puloverji in 'hoodieji', kakovostne T-shirt majice, modne trenirke, pajkice, udobne kratke hlače, kape, torbe in nahrbtniki odlično dopolnijo vsako garderobo. Vsak teden vam v trgovini BUZZ predstavijo novo supergo tedna, izložbe in 'engage zone', ki vedno nudijo navdih za najbolj vroče outfite v danem trenutku.

BUZZ Sneaker Station – glavna postaja za ljubitelje superg

Veriga trendovskih trgovin BUZZ prinaša utrip urbane mode velikih metropol na slovensko ulično modno sceno. BUZZ je kraj, kjer se odlično nakupovanje povezuje z različnimi področji urbanega življenja. Je glavna postaja za vse ljubitelje dobrih in drugačnih superg, ki želijo z obutvijo dati pečat vsaki kombinaciji in na ta način kreirati svoj edinstven slog. Če želite poiskati nove superge, ki sledijo najnovejšim modnim trendom, je BUZZ prava izbira za vas. V ponudbi boste našli najbolj popularne modele superg svetovnih znamk, kot so Nike, adidas, New Balance, Fila, Converse, New Era, Puma in Reebok, za popoln ulični slog pa so tu še kul trendovska oblačila in modni dodatki priljubljenih športnih znamk.

Atraktivne trgovine BUZZ Sneaker Station s pravim 'street' pridihom lahko najdete v Ljubljani, Mariboru, Celju, Novem mestu in Kopru ter končno tudi v Kranju.