Manufaktura | Novo mesto | Supernova

V Manufakturi je dober nakup pravilo že več kot 60 let!

Manufaktura

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Ženska in moška moda vodilnega tekstilnega trgovca iz  Primorske

Ponudba ženskih in moških tekstilnih izdelkov v prodajalni Manufaktura v Supernovi Novo mesto bo navdušila vse kupce. Na prodajnih policah vas čakajo ženska modna oblačila priznanih blagovnih znamk kot so  Betty Barclay, Betty & Co, Cecil, Kenny S., Street One, Soyaconcept, Anna montana in  Hayo, Fcomma  ter moška ponudba  Fynch&Hatton, Pierre CArdin, Lerros, Preend, Hayo in Canson.

Z obiskom Manufakture boste prihranili tudi na času, saj na enem mestu najdete vse, od oblačil za posebne priložnosti do oblačil za prosti čas. V Manufakturi Novo mesto vas čaka prijazno in strokovno osebje ter bogata ponudba kakovostnih izdelkov.

Kjer je dober nakup pravilo

Manufaktura d. d. je podjetje z več kot 60-letno in bogato tradicijo, začetki uspešne zgodbe pa segajo v leto 1962, ko so v Novi Gorici odpri Modni dom. Že eno leto po tem pa je podjetje pridobilo sloves pravega ponudnika tekstila na Goriškem.

Skozi leta so v podjetju pridobili na izkušnjah in osnovali družbo s 16-imi prodajnimi enotami in 70 zaposlenimi. Podjetje je zasnovano na vrednotah kvalitete in njihov cilj je, da svojim strankam ponudijo zanesljivo kakovost po zmernih cenah. Prodajalci bodo vedno poskrbeli za strokoven in prijazen odnos, kar kupci dejansko občutijo. V Manufakturi je dober nakup pravilo. Slogan potrjujejo z vsakim kupcem, ki vedno znova zadovoljen zapusti katerokoli od poslovalnic Manufaktura, najsi bodi na Primorskem ali v prodajnih enotah v Kopru, Domžalah, Postojni, Ljubljani in Novem mestu.