Galileo | Novo mesto | Supernova

Kakovostne moške obleke, srajce, kravate, modni dodatki in obutev za sodobnega moškega. Moška moda Galileo poudari eleganco in samozavest.

Galileo

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda

Moška obleka Galileo vam je pisana na kožo

Ko iščete kakovostno moško obleko, ki bo izpopolnila vaš slog in poudarila osebnost, stopite v svet moške mode Galileo. Butična trgovina v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto vedno prinaša najnovejše trende moške elegance, poslovnega ter športno-elegantnega sloga. Od oblek za vsakodnevne, poslovne priložnosti do svečanih oblek, v katerih boste blesteli na maturantskem plesu ali poroki – Galileo vam v vsakem trenutku omogoča, da po svojem okusu izrazite modernega, odločnega, samozavestnega in uspešnega moškega. Izberite svoj modni slog v široki ponudbi modernih in klasičnih moških oblek vrhunske kakovosti ter bolj sproščenih športno-elegantnih oblačil za prosti čas. Za piko na i pa so tu še kakovostne moške srajce, kravate in metuljčki, moški čevlji, kravatne igle, manšetni gumbi, ure, sončna očala in številni drugi modni dodatki.

Galileo – vse za moškega na enem mestu

Galileo je hrvaška blagovna znamka, ki že od samega začetka s skrbno izbranim dizajnom in kakovostnimi materiali prinaša svetovne trende moške mode v garderobo sodobnega moškega. Skozi leta se je Galileo razvil v priznano kakovostno blagovno znamko, ki zaseda sam vrh v ponudbi moške mode. Modna znamka je v Slovenijo prišla leta 2015, bogato ponudbo pa lahko dobite na že več kot 11 prodajnih mestih. Uspešno sodelovanje z modno znamko Galileo gradi tudi priljubljen nekdanji slovenski smučar Jure Košir.

Galileo prinaša celovito modno ponudbo za vsakega moškega. Obleke, jakne, srajce, hlače, puloverji, T-shirt majice, čevlji, ure, očala, pasovi … ustvarjajo popoln moški slog in prinašajo vse za moškega na enem mestu. Znamka Galileo slovi predvsem po vrhunsko krojenih kakovostnih moških oblekah, ki poudarjajo moškost. Galileo pooseblja moškega 21. stoletja, poslovneža s smislom za urbani modni slog in eleganco. Seveda pa so v ponudbi tudi oblačila za bolj sproščen, športno-elegantni slog.