L'Occitane | Novo mesto | Supernova

L’OCCITANE že od leta 1976 kreira, razvija in izdeluje negovalne in lepotilne izdelke za dobro počutje ter tako svetu razodeva čudesa narave.

L'Occitane

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Popusti
-20%
Razkošno poletje z L'Occitanovimi prijatelji poletja
Velja do: 7. avgust 2024

Čas je, da svojo kožo pocrkljate z visokokakovostnimi in naravnimi sestavinami iz Provanse, ki kožo negujejo v vročih poletnih mesecih. Obiščite naš L'Occitane in prejmite 20 % popusta za nakup 2 ali več izdelkov iz nabora. Svoji koži ponudite le najboljšo poletno nego!

Akcija velja do konca zaloge oz. najkasneje do 7. 8. 2024.

Odkrijte dišave Provanse v L'OCCITANU.

Provansalska filozofija, uživati življenje v harmoniji z naravo, je že od samega začetka srce vsega, kar L'OCCITANE dela in v kar verjame. Pri L'OCCITANU aktivno skrbijo ne le za ohranjanje obdelovalnih površin, temveč tudi za obnovo ekosistemov. Verjamejo, da lepota presega meje vidnega. L'OCCITANOV pristop je na vsakem koraku holističen – od semen, ki so položena v zemljo, pa do nege kože z njegovimi izdelki. L'OCCITANE neguje naravo, da bi ustvaril boljšo prihodnost. Dela vse, kar je v njegovi moči, da bi svet spremenil na bolje, in vse okoli sebe spodbuja, da bi počeli enako. Z vlivanjem novih moči vsemu živemu okoli sebe pomaga, da semena znova vzklijejo ter se človek uglasi z naravo in samim seboj. Vabljeni v trgovino L'Occitane v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto.

Pri L'OCCITANU gojijo dobre spremembe.

L'OCCITANE vsako leto posadi izjemne rastline, vir aktivnih sestavin, ki so v popolni simbiozi z ekosistemom, v katerem uspevajo. Vedno znova se obrača k materi naravi in občuduje njene sadove. Raziskuje njene zaklade in izpopolnjuje svoje tehnologije, dokler ne pride do prelomnih odkritij in novih čudežnih sestavin za svoje negovalne formule. L'OCCITANE ne proizvaja le izdelkov, temveč ustvarja spomine. Pri L'OCCITANU spoštujejo planet in skrbijo za okolje, saj verjamejo, da vsako dobro dejanje pomeni spremembo na bolje, ne glede na to, kako veliko ali majhno je.

Ta čudovita zgodba, ki se je začela v Provansi in se danes piše tudi onkraj njenih meja, je brezkončna in L'OCCITANE jo bo še naprej ustvarjal skupaj z vami.

Novice
Bela sivka
Nežna dišava, ki spominja na vonj sveže opranega perila
15. julij 2024

L'OCCITANE predstavlja kolekcijo LAVANDE BLANCHE, v kateri se prepletata bela in modra sivka, ki vašo kožo odišavita z nežno dišavo in vas poneseta med polja provansalske sivke. Naj vas bela sivka popelje na čaroben poletni sprehod.

NOVO
Prenovljena kolekcija PURIFYING FRESHNESS v trgovinah L'OCCITANE
5. julij 2024

L'Occitane že od leta 1976 razkriva moč eteričnih olj, ki imajo izjemno delovanje na kožo in lase. 

Prenovljena kolekcija za očiščevalno nego mastnih las in lasišča PURIFYING FRESHNESS nudi takojšen občutek svežine in ohranja čistost mastnega lasišča.

Nove rjave stekleničke spominjajo na L'Occitanovo prvo kolekcijo izdelkov za nego las, lansirano pred desetletji, hkrati pa utelešajo L'Occitanovo aromaterapevtsko dediščino in pričajo o njegovi zavezanosti ohranjanju narave. Poleg nove preobleke vas bodo navdušile tudi izboljšane formule, ki ostajajo zveste eteričnim oljem in so zasnovane z mislijo na naravo – vsebujejo namreč več kot 95 % lahko biorazgradljivih sestavin in več kot 90 % sestavin naravnega izvora, na voljo pa so tudi v okolju prijaznih embalažah za ponovno polnjenje.

Na voljo v trgovinah L'OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si