Avtopralnica Qlandia Novo mesto | Novo mesto | Supernova

Ročna avtopralnica s širokim naborom storitev, da bo vaš avtomobil zasijal v polni luči. Zunanje pranje vozil, notranje čiščenje, kemično čiščenje, poliranje in vse za bleščeč avtomobil. Avto pridejo iskat tudi na dom.

Avtopralnica Qlandia Novo mesto

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
Darilna kartica Supernova, kreditna kartica, gotovina
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
Darilna kartica Supernova, kreditna kartica, gotovina
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vaš avtomobil bo kot nov po obisku Avtopralnice Novo mesto

Zaključite svoje nakupe v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto s skokom v ročno avtopralnico, ali, še bolje, pripeljite svoje vozilo v avtopralnico, preden se odpravite po nakupih in opravite dve obveznosti na en mah. Razvajajte svojega jeklenega konjička s široko ponudbo kakovostnih storitev zunanjega pranja in čiščenja avtomobila. Še lepša, bolj priročna in sodobna prenovljena Avtopralnica Novo mesto vabi k obisku!

Prijazno osebje ročne avtopralnice vedno opravi vrhunsko profesionalno storitev. Posledice umazanega dežja ali divje ʻoff-roadʼ vožnje po prašni cesti hitro odstranijo z natančnim ročnim zunanjim pranjem vozila, z notranjim čiščenjem pa pobrišejo vse ostanke vašega vsakodnevnega življenja v avtu. Blatne preproge, umazane prevleke na sedežih ali drobtinice na zadnjem sedežu bodo po obisku avtopralnice le medla preteklost. Za popolnoma čist in bleščeč avtomobil nudijo še globinsko čiščenje in notranjo dezinfekcijo vozil, poliranje, čiščenje in impregnacijo usnja ter obnovo žarometov.

Ko ste v časovni stiski, pridejo vaš avtomobil iskat tudi na dom, na voljo pa je tudi samopostrežna avtopralnica, v kateri lahko svojega jeklenega konjička uredite kadarkoli, saj je odprta vsak dan, 24 ur.

Ročna avtopralnica Qlandia Novo mesto … in vaše vozilo spet zasije!

Avtopralnica Qlandia Novo mesto razvaja svoje stranke v nakupovalnem centru že od leta 2019. Utečena ekipa prijaznih delavcev v avtopralnici vas vedno sprejme z nasmehom in se skrbno posveti prav vsakemu vozilu. Tudi ko nimate časa in želite, da vaš avtomobil ponovno zasije, pripeljite ga v avtopralnico, kjer vam ga bodo profesionalno oprali in očistili, medtem ko vi sproščeno nakupujete in urejate svoje opravke v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Novo mesto.

Avtopralnica je opremljena s sodobno kakovostno opremo za profesionalno čiščenje avtomobila in drugih vozil. Preizkusite kakovost samopostrežnih avtomatov v samopostrežni avtopralnici ali brezskrbno počakajte na sijoče vozilo, ki vam ga osebje avtopralnice uredi do zadnjega detajla. Za razkuževanje in odstranjevanje vonjav v notranjosti vozila uporabljajo ozon generator, tako da je z vsakim obiskom avtopralnice vaše vozilo tudi popolnoma razkuženo in varno. V avtopralnici pa lahko kupite tudi čistila in sredstva za nego avtomobila.