Svet metraže | Novo mesto | Supernova

Specializirana trgovina s pestro izbiro metrskega blaga za vse namene in priložnosti. Svet metraže bo s široko ponudbo tkanin, dekorativnih materialov in pripomočkov navdušil vse ljubitelje šivanja.

Svet metraže

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Izberite blago za najbolj unikatna oblačila po meri

Vse, ki obožujete šivanje lastnih oblačil, zaves, prtov in dekoracije za dom, bo trgovina Svet metraže popeljala v pravi raj modne izbire. Nova poslovalnica v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto vas bo navdušila s široko izbiro metrskega blaga najrazličnejših barv in vzorcev. Zašijte si svojo sanjsko obleko, poslovni kostim ali najbolj izviren pustni kostum! Na voljo so tkanine za vsak dan in posebne priložnosti, pletenine, blago z otroškimi motivi, barvite tkanine za kostume ter široka ponudba dodatkov in pripomočkov za šivanje, s katerimi bo prav vsaka vaša kreacija zablestela. Pri izbiri blaga vam svetujejo usposobljene modne oblikovalke in svetovalke, svetovanje pa vam nudijo tudi pri izbiri dekorativnih tkanin za tapeciranje in dom.

Šivajte in uživajte z bogato ponudbo trgovine Svet metraže. Poleg blaga na meter so tu še dodatki, polnila, tapetniške tkanine, pozamenterija za vse priložnosti, vse za kvačkanje in pletenje, dekorativni materiali za dom in gospodinjstvo ter še veliko več za vse vaše modne podvige. Naj bo meja le vaša domišljija!

Naša zgodba

Naša zgodba se je začela pisati leta 1992 in se je do danes močno razvila, izpopolnila in nadgradila. V vseh letih poslovanja pa ste vi, potrošniki, za nas še vedno na prvem mestu in vedno radi ustrežemo vašim željam. Naša misija je ponuditi najbolj kakovostno blago in vam še naprej nuditi podporo, ter vas spodbujati, ali navdihniti za šivanje ter ustvarjanje. S tem namenom z vami radi delimo nove ideje, poučne vsebine in nasvete, ki jih najdete na socialnih omrežjih in našem blogu. Prav tako smo vam vedno na voljo za posvet preko spleta ali pa v poslovalnici.

Vabljeni, da še sami pobrskate med našimi policami ali obiščete našo spletno stran.