Svet metraže | Novo mesto | Supernova

Specializirana trgovina s pestro izbiro metrskega blaga za vse namene in priložnosti. Svet metraže bo s široko ponudbo tkanin, dekorativnih materialov in pripomočkov navdušil vse ljubitelje šivanja.

Svet metraže

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Izberite blago za najbolj unikatna oblačila po meri

Vse, ki obožujete šivanje lastnih oblačil, zaves, prtov in dekoracije za dom, bo trgovina Svet metraže popeljala v pravi raj modne izbire. Nova poslovalnica v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto vas bo navdušila s široko izbiro metrskega blaga najrazličnejših barv in vzorcev. Zašijte si svojo sanjsko obleko, poslovni kostim ali najbolj izviren pustni kostum! Na voljo so tkanine za vsak dan in posebne priložnosti, pletenine, blago z otroškimi motivi, barvite tkanine za kostume ter široka ponudba dodatkov in pripomočkov za šivanje, s katerimi bo prav vsaka vaša kreacija zablestela. Pri izbiri blaga vam svetujejo usposobljene modne oblikovalke in svetovalke, svetovanje pa vam nudijo tudi pri izbiri dekorativnih tkanin za tapeciranje in dom.

Šivajte in uživajte z bogato ponudbo trgovine Svet metraže. Poleg blaga na meter so tu še dodatki, polnila, tapetniške tkanine, pozamenterija za vse priložnosti, vse za kvačkanje in pletenje, dekorativni materiali za dom in gospodinjstvo ter še veliko več za vse vaše modne podvige. Naj bo meja le vaša domišljija!

Svet metraže – šivaj in uživaj!

Svet metraže je trgovina s široko ponudbo metrskega blaga in pozamenterije, v kateri ponujajo velik izbor modnih tkanin za vsak dan, blaga priznanih blagovnih znamk, materialov za poslovno modo, šport in prosti čas, ter široko ponudbo dekorativnih materialov za dom in gospodinjstvo. Tukaj bo našel vsak, ki ga zanima šivanje, svoj srečni kotiček, saj si iz dneva v dan prizadevajo izbirati blago najboljših proizvajalcev, ki obudi posameznikovo domišljijo in kreativnost.

Pri Svetu metraže se lahko pohvalijo z dolgoletno tradicijo in ljubeznijo do šivanja. Zadovoljne stranke se z veseljem vračajo k pestri ponudbi kakovostnih materialov v trgovinah, prav tako pomembno pa je prijazno, strokovno in usposobljeno osebje, ki vam bo z veseljem svetovalo pri uresničitvi vaših želja in idej, da bodo vaše kreacije kar najbolje uspele. Obiščete jih lahko na kar osmih lokacijah po celi Sloveniji, veliko kreativnih idej in bogate nasvete za šivanje pa najdete tudi na njihovi spletni strani.