Hervis | Novo mesto | Supernova

Tek, kolesarjenje, pohodništvo, fitnes ali smučanje – Hervis vas opremi s kakovostno športno opremo, oblačili in obutvijo za vaš najljubši šport.

Hervis

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Šport Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Šport Obutev
Popusti
Do -50%
Akcija "Vse za tek" v Hervisu
Velja od: 16. maj 2024

Znižanje tekaške obutve in tekstila do -50%.

Do -50%
Akcija "Vse za kolesarstvo" v Hervisu
Velja od: 16. maj 2024

Znižanje koles in kolesarskega tekstila do -50%

Največja ponudba priznanih športnih blagovnih znamk v Hervisu

Privoščite si vrhunsko športno opremo za aktivno življenje! Trgovina Hervis v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto prinaša široko izbiro športne opreme ter pripomočkov za trening in prosti čas. Poskrbite za popoln modni slog z novimi trendi aktivne mode. Športne majice, kratke hlače, pajkice, hoodie jopice in še več športnih oblačil in obutve priljubljenih znamk bo šport vneslo v vaš dan.

V novo dimenzijo teka vas bodo ponesli trendi tekaške opreme. Ob steni s tekaškimi copati boste tudi rekreativni tekači hitro poiskali prave superge glede na razdaljo, teren in vaš način teka. Kolesarji, od vrhunskih koles za mestno ali gorsko vožnjo do popolne kolesarske opreme, v Hervisu dobite vse za kolesarske ture. Navdušeni planinci pa vsekakor zavijte še na oddelek pohodniške opreme, kjer boste našli od pohodniških čevljev, pohodniških hlač in praktičnih vetrovk do prostornih pohodniških nahrbtnikov in opreme za kampiranje. Vas bolj mikajo notranji športi? Poiščite vse za domačo telovadnico v ponudbi fitnes naprav, uteži in pripomočkov za pilates, funkcionalni trening in jogo ali pa izberite kakovostno žogo za odbojko, košarko ali nogomet ter navdušite vso družino nad skupinskim športom.

V sezoni smučanja vam Hervis postreže z vrhunsko smučarsko opremo za alpsko smučanje in tek na smučeh, smuči pa si lahko po ugodni ceni tudi izposodite! Ste bolj za poletne športe? V Hervisu si lahko v poletni sezoni izposodite priljubljeni SUP in odveslate novim dogodivščinam naproti.

Hervis – Get movin'

Hervis s filozofijo »Get movin'« predstavlja veselje do gibanja in boljši, bolj pozitiven pogled na življenje. Z dobrim poznavanjem trga ter posluhom za specifične potrebe domačih kupcev Hervis vedno znova prinaša bogato ponudbo športne opreme in udobnih modnih oblačil za prosti čas priznanih blagovnih znamk po najboljši ceni.

V ponudbi športne trgovine boste našli priljubljene znamke adidas, Nike, Under Armour, Asics, Converse ter specializirano ponudbo vrhunskih znamk Salewa, Mammut, Salomon, Elan, Head, Atomic, kakor tudi vrhunska kolesa KTM, Kettler in X-fact.

Pestra ponudba izdelkov in spremljevalnih storitev na področju športa in mode, visoka raven strokovnega znanja, konkurenčna ponudba in vse bolj aktivno vključevanje v spodbujanje zdravega in športnega življenja uvrščajo Hervis na vodilno mesto med ponudniki športnih artiklov v Sloveniji.