Joe&Luca | Novo mesto | Supernova

Modna oblačila za drzen slog. Joe&Luca je slovenska modna znamka oblačil z edinstvenimi kroji in kakovostnimi materiali. Odkrijte modne kose, ki bodo z vami več sezon.

Joe&Luca

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Udobna oblačila, ki trajajo dlje

Moda in udobje gresta z roko v roki. Dobrodošli v modni trgovini Joe&Luca, kjer vas vsako sezono pričakuje vrhunska ponudba mode za ženske in moške. Oblačila Joe&Luca so krojena in zašita v Sloveniji, narejena pa so iz skrbno izbranih, koži prijaznih materialov, ki zagotovijo popolno udobje nošenja. Kakovostno izdelana oblačila trajajo več sezon, unikatne barvne kombinacije in kroji pa poskrbijo, da boste tudi v oblačilih za vsak dan videti vrhunsko.

Obiščite trgovino Joe&Luca v Supernovi Novo mesto. V ponudbi boste našli najnovejše trende in klasične modne kose, ki so primerni za različne priložnosti in okuse. Odkrijte pajkice, hlače, obleke, krila, majice, jope in tunike z zanimivimi izrezi in modeli, ki izstopajo iz povprečja. Vsa oblačila Joe&Luca so narejena iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo udobje in vzdržljivost, hkrati pa ohranjajo modni videz. Bodite drzni v svoji modni izbiri. Z oblačili in modnimi dodatki Joe&Luca. Želite biti vedno na tekočem z najnovejšimi trendi? V trgovini vas vsak teden razveselijo novi izdelki.

Joe&Luca – modna trgovina z lastnim stilom

Zgodba slovenske blagovne znamke oblačil Joe&Luca se je začela leta 2001 v majhni garaži. Brata Jože in Luka sta bila navdih za ime, ko se je mama Vesna Slobodnik odločila, da obrne nov list papirja in začne z znamko lastnih oblačil. Sprva je oblačila krojila in šivala sama, kmalu pa je pod svoje okrilje sprejela pridne delavke in delavce iz okoliških krajev, ki danes v vse večjem številu pomagajo pri uspehu podjetja.

Blagovna znamka Joe&Luca razvija lasten slog z edinstvenimi kroji in kakovostno zašitimi oblačili. Veliko pozornosti namenja kakovostnim materialom, trendom ter potrebam in željam kupcev. Obljuba blagovne znamke je ponuditi vedno nova in izvirna udobna oblačila za več sezon iz koži prijaznega materiala, v unikatnih barvnih kombinacijah. V ponudbi boste našli tudi večje številke za vse postave, saj želijo, da se prav vsaka ženska v svoji koži počuti udobno in samozavestno.