Vučko copati | Novo mesto | Supernova

Kakovostni copati za šolo ali doma. Odkrijte barviti svet copat Vučko. Iz vrhunskega usnja, krzna ali tekstila, copati Vučko poskrbijo za udoben korak.

Vučko copati

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Čudoviti usnjeni šolski copati ali topli zimski copati za doma

Vučko obuje vse generacije v mehke in kakovostne copate. Prodajna stojnica v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto vam ponuja največjo izbiro čudovitih otroških copat za šolo in vrtec ter udobnih copat za odrasle. Široka izbira barv in modelov zadovolji prav vse okuse. Med nakupi za šolo izberite kakovostne usnjene šolske copate z nedrsečim podplatom, ki bodo otroke med tekanjem in igro pospremili z največjim udobjem in varnim korakom. V prikupni novi kolekciji za otroke boste našli tudi igrive otroške copate za doma in prikupne otroške copate za vrtec, ponudba za odrasle pa prinaša popolno udobje za dom, s toplimi krznenimi copati ter lahkotnimi copati iz tekstila.

Unikatni copati Vučko so tudi odlična ideja za darilo, še posebej v času zimskih praznikov. Pričarajte toplino in udobje s copati iz naravnih materialov, v katerih se stopala ne potijo, saj noga v njih diha. Vabljeni na prodajno mesto Vučko, kjer boste našli popolne copate zase in za najdražje.

Vučko – vsem dobro poznani usnjeni copati slovenske izdelave

Skorajda ni Slovenca, ki ne bi že slišal za kakovostne šolske copate Vučko. Vučko d. o. o. je družinsko podjetje, ki se je iz male delavnice v Škofji Loki, kjer so leta 1983 nastali prvi Vučko copati, razvilo v priljubljeno in iskano blagovno znamko copat za šolo in dom. Za copate Vučko so značilne razigrane pisane barve ter unikatni modeli, ki zagotovijo udobje na vsakem koraku, izdelani pa so iz usnja, tekstila ali krzna.

Še posebej ponosni so na usnjene šolske copate, ki nogi omogočajo, da diha, so trpežni in se ne obrabijo tako hitro. Usnjeni copati Peka so leta 2022 zmagali na testu Zveze potrošnikov Slovenije v kategoriji usnjenih šolskih copat, saj so se uvrstili na sam vrh kakovosti med izdelki, ki so na voljo na slovenskem trgu.

Copate Vučko lahko kupite na prodajnih mestih v različnih nakupovalnih centrih po Sloveniji, med drugim tudi v Supernovi Ljubljana Rudnik in Supernovi Novo mesto.