Vučko copati | Novo mesto | Supernova

Kakovostni copati za šolo ali doma. Odkrijte barviti svet copat Vučko. Iz vrhunskega usnja, krzna ali tekstila, copati Vučko poskrbijo za udoben korak.

Vučko copati

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Čudoviti usnjeni šolski copati ali topli zimski copati za doma

Vučko obuje vse generacije v mehke in kakovostne copate. Prodajna stojnica v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto vam ponuja največjo izbiro čudovitih otroških copat za šolo in vrtec ter udobnih copat za odrasle. Široka izbira barv in modelov zadovolji prav vse okuse. Med nakupi za šolo izberite kakovostne usnjene šolske copate z nedrsečim podplatom, ki bodo otroke med tekanjem in igro pospremili z največjim udobjem in varnim korakom. V prikupni novi kolekciji za otroke boste našli tudi igrive otroške copate za doma in prikupne otroške copate za vrtec, ponudba za odrasle pa prinaša popolno udobje za dom, s toplimi krznenimi copati ter lahkotnimi copati iz tekstila.

Unikatni copati Vučko so tudi odlična ideja za darilo, še posebej v času zimskih praznikov. Pričarajte toplino in udobje s copati iz naravnih materialov, v katerih se stopala ne potijo, saj noga v njih diha. Vabljeni na prodajno mesto Vučko, kjer boste našli popolne copate zase in za najdražje.

In kdo smo mi?

Vučko d.o.o. je družinsko podjetje s 40 letno tradicijo. Naša zgodba sega v leto 1983, ko so na šivalnem stroju, postavljenem v kuhinji nasproti štedilnika, nastali prvi copati. Tudi prvi par pridnih rok kmalu ni zmogel več vsega dela sam, zato je tudi ta par kmalu dobil pomoč še enega para, pa še enega … sedaj se lahko pohvalimo s številnimi zaposlenimi, ki pomagajo pri izdelavi in prodaji copat, ter se trudijo razvijati podjetje Vučko še naprej.

Kvaliteta, raznolikost in estetska dovršenost na vsakem koraku je temeljno vodilo našega podjetja. Izpod pridnih rok naših šivilj prihajajo copati za ljudi vseh starosti in obeh spolov. Vsako leto svojemu asortimentu izdelkov dodamo kakega novega. Trudimo se, da so copati narejeni iz kvalitetnih materialov, dopadljivih barv in vzorcev.