Pandora | Novo mesto | Supernova

Povejte svojo zgodbo z edinstveno zapestnico Pandora in osebno kombinacijo obeskov ali se odločite za nakit, ki odraža ženstvenost, osebnost in življenjski slog sodobne ženske.

Pandora

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Pandora – ročno dokončan sodoben nakit po dostopni ceni

Od nežnih kreacij do sloga, ki jemlje dih, nakit Pandora navdihuje ženske, da poudarijo svojo edinstveno osebnost in izrazijo sebe. Stilsko dovršen ženstveni nakit Pandora zajema nepozabne trenutke in osebne vrednote v življenju ter jih skozi unikatne in detajlne modne kose nakita prilagaja sodobni ženski.

V poslovalnici Pandora v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto boste vedno znova navdušeni nad bogato ponudbo zapestnic in izvirnih obeskov, s katerimi svoje posebne trenutke nosite s seboj za vedno. Kolekcija ljubkih in popularnih motivov vključuje motive simpatičnih živali, nežnih cvetlic, pa tudi simbole ljubezni in sreče. Obeski so okrašeni z bleščečimi kamni in kristali, briljantnimi diamanti, svetlečim steklom in živahnim emajlom, v širokem izboru pa zagotovo najdete pravega za vsak trenutek življenja. V ponudbi Pandora boste našli tudi atraktivne kolekcije nakita, ki dopolnjujejo vaš slog. Bleščeči uhani, verižice, prstani in ogrlice iz kakovostnih materialov se odlično kombinirajo med seboj in navdušujejo tako ljubiteljice romantičnih detajlov kot modernih elementov. Prava posebnost so samostojni uhani s prikupnimi motivi, ki jih kombinirate po svojem okusu. Ne spreglejte tudi kolekcije Pandora Rose s pridihom romantične elegance v priljubljeni barvi 'rose gold'. Pandora ponuja kakovosten nakit po dostopni ceni, tako da lahko večkrat poustvarite svoj slog ali poiščete pravo darilo z osebnim navdihom.

Ročno izdelan in eleganten vrhunski nakit po zelo ugodnih cenah

Dejstvo je, da ima vsaka ženska svoje nepozabne trenutke, ki jih želi ohraniti. Ženstvenost in izvirnost, ki jo želi izraziti, osebno zgodbo, ki jo želi povedati. To je bilo dovolj navdiha za ustvarjanje ene najbolj priznanih blagovnih znamk nakita, ki krasi vse ženske po svetu. Pandora je blagovna znamka visokokakovostnega ročno dokončanega nakita, ki se prodaja po dostopnih cenah. Pandora ima v ponudbi poleg najbolj znanega izdelka, kateri je zapestnica z obeski tudi verižice, uhane, prstane. Sodoben in ženstven nakit kot kombinacija tradicionalne izdelave in sodobne tehnologije, je prinesel edinstven dizajn, ki je ravno tisto, zaradi česar je nakit Pandora edinstven na svetu.

Ustanovljena je bila leta 1982 s sedežem v Kopenhagnu na Danskem. Nakit Pandora se prodaja v več kot 100 državah, na 6 celinah, v več kot 7.000 trgovinah, v katerih zaposluje približno 26.000 ljudi po vsem svetu.