Loterija Slovenije | Novo mesto | Supernova

Je sreča danes na vaši strani? Skočite po hitro srečko, odigrajte Euro Jackpot ali stavite na svoje srečne številke v igri Loto. Loterija Slovenije vam lahko v vsakem trenutku z denarnim dobitkom polepša dan.

Loterija Slovenije

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Poskusite svojo srečo pri Loteriji Slovenije

Zaupajte svoji srečni roki, izberite hitro srečko in takoj preverite, ali je glavni dobitek vaš! Loterija Slovenije kot največji organizator iger na srečo v Sloveniji redno prireja atraktivne in razburljive igre na srečo, med katerimi so najbolj priljubljene Loto, Euro Jackpot, Vikinglotto, 3x3, TikiTaka ter druge hip igre. Obiščite poslovalnico Loterije Slovenija v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto in še danes hitro izpolnite ter vplačajte svoje srečne številke! Dan si lahko polepšate tudi z nagradnimi srečkami s takojšnjim dobitkom. Ste že poskusili osvojiti bogate dobitke srečk Mega Huda Renta, Zlata, Novoletka, Astroskop, Čarobnice, Legende ali hitrih 300 €?

Loterija Slovenije vse dobitke izplača takoj in v enkratnem znesku. Dobitki v vrednosti do vključno 299,99 € so neobdavčeni, v vrednosti 300 € ali več pa so po Zakonu o davku na dobitke pri klasičnih igrah na srečo obdavčeni s 15-% davkom, ki ga prejme občina stalnega prebivališča dobitnika. Dobitkov ni treba prijaviti v napoved za odmero dohodnine. Loterija Slovenije izplačuje obdavčene dobitke izključno na transakcijski račun, najvišje možno izplačilo neobdavčenih vezanih dobitkov v gotovini pa je 420 €.

Loterija Slovenije – varne in zabavne igre na srečo

Loterija Slovenije trajno prireja klasične igre na srečo v skladu z Zakonom o igrah na srečo. Klasične igre na srečo v Sloveniji lahko prireja le delniška družba, ki ima sedež na območju Slovenije in pridobi koncesijo, ki jo podeli Vlada Republike Slovenije in za katero mora prireditelj plačevati koncesijsko dajatev. Višino koncesijske dajatve pa določi Vlada Republike Slovenije.

Loterija Slovenije že vrsto let prireja priljubljene lastne in tuje igre na srečo. Loto je najpopularnejša klasična igra na srečo v Sloveniji, kjer lahko za 60 centov zadenete na tisoče evrov, v igri pa je 22 vrst dobitkov. V tej igri sami napovedujete, katerih sedem številk v skupini številk od 1 do 39 bo izžrebanih. Poleg udeležbe v Lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v Lotku in Lotu plus. Srečka pa ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije, saj je na voljo že od leta 1971.