Baby Center | Novo mesto | Supernova

Izberite le najboljše za novorojenčke, dojenčke, otroke in bodoče starše. Modna oblačila, vrhunski pripomočki in igrače vas čakajo v Baby Centru.

Baby Center

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Baby Center poskrbi za zdrav razvoj in srečno otroštvo

Otroški nasmeh ne pozna meja, ko zagleda široko ponudbo izdelkov v trgovini Baby Center. Raj za otroško ustvarjalnost in veselje v nakupovalnem centru Superova Novo mesto ponuja le preverjene izdelke vrhunske kakovosti, s katerimi bo odraščanje slikovito, zabavno in predvsem varno. Opremite otroško sobico z najboljšo previjalno mizo, izberite udoben stolček za hranjenje in zagotovite svojemu sončku varno vožnjo s kakovostnim avtosedežem. V ponudbi Baby Centra boste našli tudi modne previjalne torbe in vrhunske vozičke, pripomočke za dojenje in vse najnovejše trende otroške ponudbe za prijetno odraščanje in zabavo vašega malčka.

Modna kolekcija otroške mode od 0 do 14 let vas bo navdušila s kakovostnimi pajaci, otroškimi kompleti, baggy hlačami ter pisanimi oblačili, obutvijo in modnimi dodatki za dojenčke in otroke. Ustvarite popoln modni slog za vrtec, šolo ali igro ter poskrbite za nežno udobje v vsakem trenutku. Kar bo pa vaše male škratke najbolj razveselilo, je zagotovo ponudba igrač za vsak okus. V Baby Centru najdete aktualne igrače, ki si jih otroci najbolj želijo, kot tudi širok izbor punčk, avtomobilčkov, kock, poganjalcev ter lesenih in didaktičnih igrač, ki preko igre otroka spodbudijo k napredku.

Baby Center, dodatna roka za vse vaše začetke.

Že skoraj tri desetletja Baby Center stremi k temu, da bi kar se da olajšal težke čase, ki se občasno pojavijo pri vsakem starševstvu z namenom, da bi otrokom zagotovili čim lepše in čimbolj brezskrbno otroštvo. Zaupanje njihovih kupcev ter dolgoletna zvestoba, je največja motivacija, ki jim daje zagon za še bolj kakovostno svetovanje, za najbolj prefinjeno ponudbo izdelkov ter izvedbo storitev na kar najvišjem nivoju.

Baby Center se zaveda, kaj pomeni biti starš. To vedno nujno ne pomeni, da je pot lahka, sigurno pa pomeni stopati po poti polni presenečenj, nepričakovane sreče in veselja. Ker je včasih pot starševstva naporna, vam Baby Center vseskozi stoji ob strani, da bo kar se da pogosto le najlepša. Ker včasih ne zmoremo vsega sami in bi morda potrebovali dodatno roko in iskren nasmeh, vam Baby Center ponuja tisto roko, ki vas bo spodbujala, vodila in tolažila.