Z bankomatom Bitnik preprosto zamenjajte evre v kriptovaluto bitcoin. Nakup valute se takoj prikaže v vaši digitalni denarnici.

Bitnik bankomat

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Preprost nakup digitalne valute bitcoin na bankomatu Bitnik

Bitcoin, digitalna kriptovaluta prihodnosti, je na voljo tudi v Supernovi Novo mesto. Postanite lastnik nove digitalne valute, ki je po mnenju številnih strokovnjakov ena najpomembnejših tehnoloških inovacij današnjega časa. Ob vsakem obisku nakupovalnega centra lahko z gotovino opravite nakup po tečaju BitPay in v treh korakih digitalno valuto naložite na svojo digitalno denarnico. Pri ATM-bankomatu Bitnik s pomočjo QR-kode odčitajte svoj Bitcoin naslov, vstavite v napravo evro bankovce in zaključite nakup s pritiskom na gumb Pošlji Bitcoin. O uspešni transakciji se lahko prepričate s skeniranjem QR-kode na zaslonu, vaši novi bitcoini pa bodo po opravljeni transakciji varno shranjeni v vaši digitalni denarnici.

Limit nakupa valute bitcoin je na bankomatu omejen na 1.000 € na transakcijo, pri bitcoin ATM-napravi pa ne morete zamenjati valute bitcoin v evre. Na zaslonu bankomata Bitnik lahko v vsakem trenutku tudi preverite aktualni menjalni tečaj in ceno bitcoina.

Bitnik – strokovnjaki za valuto bitcoin in tehnologijo blockchain

Bitnik je vodilno slovensko bitcoin podjetje, ki uspešno operira bitcoin bankomate že od leta 2014. Ekipa strokovnjakov na področju digitalnih kriptovalut je prepričana v tehnologijo blockchain in v bitcoin kot digitalno valuto, ki bo prevzela klasične denarne trge in korenito spremenila marsikateri vidik našega življenja. V Sloveniji je na voljo pet bitcoin bankomatov Bitnik, in sicer v Ljubljani pri Kinu Šiška in v centru ter v Mariboru, Novem mestu in Kopru, s storitvijo LoCoins pa lahko svoje kriptokovance hitro, udobno in varno kupite tudi v mreži sodelujočih trgovcev.

V podjetju Bitnik vam kot bitcoin strokovnjaki nudijo tudi svetovanje, uredijo bitcoin poslovanje in računovodstvo ali za vas opravijo večje nakupe bitcoinov.