Pralina | Novo mesto | Supernova

Kavarna, slaščičarna in sladoledarna Pralina vas vabi na omamno kavo ter dnevno sveže in pregrešno dobre torte, sladolede in aktualne sezonske sladice.

Pralina

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Kavarna in slaščičarna za vsak okus

Če ste utrujeni od teka po opravkih v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto ali če iščete idiličen lokal za klepet ob dobri kavi, je kavarna in slaščičarna Pralina ustvarjena za vas. Vedno je namreč pravi čas za izvrstno kavo, ki nas prebudi in nam da zagona, hkrati pa je kava vedno najboljša v družbi, in to s prijatelji ali nečim sladkim. Zato imajo v kavarni Pralina širok izbor vrhunskih gostinskih sladic in peciv, ki se odlično podajo omamni topli ali hladni pijači, pripravljajo pa jih tudi po naročilu.

V čudovitem toplem ambientu vas bo postreglo prijazno osebje, ki bo poskrbelo, da bo vaš odmor, druženje ali sestanek potekal ob izjemnih dobrotah, ki so vedno dnevno sveže in neustavljivo dobrega okusa. Stalna ponudba in novi recepti iz sezonskih sestavin bodo zagotovo zadovoljili tako tiste z izbranim okusom kot vse, ki želijo vedno odkrivati nove okuse.

Dobrote za vsako priložnost

Želite ustvariti nepozabno presenečenje in praznovanje spremeniti v omamno sladkanje? V Pralini vam nudijo širok nabor mojstrovin po naročilu in vam tako omogočajo presenečenje, s katerim bodo oči žarele bolj kot svečke na torti. Presenetite svoje najdražje ob njihovem rojstnem dnevu, jubileju ali posebnih dogodkih s personalizirano torto ali pa z izjemnimi sladicami vsakdan spremenite v praznovanje.

Odkrijte lokal, kamor se boste vedno znova z veseljem vračali in kjer bodo vašo zvestobo tudi nagradili, saj boste v kavarni Pralina ob deseti zbrani točki zvestobe prejeli brezplačno tortico. Odlično darilno vam bo tako omogočilo, da boste hitreje odkrivali svoje najljubše poslastice. Že veste, katera je vaš favorit? Pokusite vse v priljubljeni deželi sladkih dobrot.