Hiša daril | Novo mesto | Supernova

Najlepša darila za poroko, obletnico ali rojstni dan vas čakajo v Hiši daril. Popolno darilo vam tudi aranžirajo, za vse najlepše želje pa izberite še izvirno voščilnico.

Hiša daril

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Največja ponudba daril za vsako priložnost vas čaka v Hiši daril

Brez ideje za darilo? Skočite v Hišo daril, kjer boste vedno našli popolno darilo za različne priložnosti. Prodajalna v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto je bogato založena z najlepšimi darili za rojstni dan, poroko, obletnico, rojstvo otroka in druge priložnosti. Skodelice, smešne majice, kozmetiko, brisače, posebne darilne izdelke, dekorativne izdelke in druga izvirna darila vam v Hiši daril tudi lepo zavijejo in aranžirajo, tako da lahko za obdarovanje najdražjih poskrbite kar na enem mestu.

Nasmeh na obraz vam bodo priklicala smešna darila za pomembne obletnice, kot so recimo 18. ali 50. rojstni dan, lepa darila za diamantno, srebrno ali zlato obletnico poroke pa bodo zaigrala na strune srca. V prazničnem času se Hiša daril prelevi v pravo Božičkovo delavnico s široko ponudbo daril in darilnih aranžmajev za božič in novo leto. Izvirna priložnostna darila boste našli tudi za materinski dan, veliko noč, krst, obhajilo ali birmo, zaljubljenci pa le razveselite svojega Valentinčka z romantičnim darilom. Žgečkljiva in zapeljiva darila za pare pa so primerna tudi za dekliščino ali fantovščino.

Velika posebnost Hiše daril so darilni boni, ki jih lahko kupite v poslovalnici in z njimi pričarate nepozabno doživetje. Izbirate lahko med več kot 1.000 darilnimi boni s področij razvajanja, wellnessa, kulinarike, adrenalina, masaž, nege telesa, otroških doživetij in še več!

Najlepša darila za vsakogar so na voljo v Hiši daril

Hiša daril je specializirana trgovina z največjo in izbrano ter edinstveno ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi. Hiša daril na enem mestu ponuja vse, kar želimo podariti svojim najbližjim in prijateljem. V nasprotju z drugimi trgovinami, ki ponujajo darila le kot del svoje ponudbe, je Hiša daril namenjena izključno darilnemu programu za vse priložnosti in praznike. 

V Hiši daril boste našli predvsem praktična darila, ki so pri večini najbolj priljubljena. Ko zmanjka idej, so v Hiši daril na voljo tudi že pripravljena aranžirana darila, če pa še vedno niste prepričani, izberite darilni bon. Na podlagi izkušenj in v sodelovanju z rednimi strankami v Hiši daril tudi sami pripravljajo veliko število daril, ki so plod lastnega razvoja in izdelave blagovne znamke Hiša daril.