Zavas | Novo mesto | Supernova

Poskrbite za varnost na delu z visokokakovostnimi delovnimi in zaščitnimi oblekami in čevlji.

Zavas

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Ostalo

Trgovina, na katero se lahko zanesete

Trgovina Zavas v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto poskrbi, da ste pri svojem delu zavarovani z opremo najvišje kakovosti. V njej lahko odkrijete delovna oblačila, delovne čevlje, zaščitne rokavice, industrijsko opremo in druge pripomočke, s katerimi bo varno vsako delo, tudi delo na višini. Slovensko podjetje namreč v mestih po Sloveniji in svetu dokazuje svojo zanesljivost in pomaga, da je z zaščitnimi delovnimi oblačili vsakemu omogočeno varno in urejeno delovno okolje. V podjetju Zavas namreč omogočajo, da vsako delovno mesto postane varno, tudi če namesto aktovke nosite orodje.

Vabljeni v prodajalno, kjer odkrijete kakovostne izdelke svetovno priznanih blagovnih znamk. Kot ekskluzivni ponudnik vam Zavas ponuja še več enkratne izbire in neponovljivo ponudbo, s katero je tudi najbolj trdo delo varno delo.

Varno na delo

Delo je naporno in pogosto nevarno, če se ne zaščitimo pravilno. Zato podjetje Zavas skrbi za oskrbo z delavskimi oblačili, zaščitno obutvijo in osebno varovalno opremo. Poleg širokega razpona zaščitnih in delovnih oblek in obutve omogočajo tudi potisk oblek z želenim logotipom. Z raznoliko ponudbo poskrbijo za varno in urejeno delovno okolje v najrazličnejših strokah. Podjetje skrbi tudi za opravljanje strokovnih nalog s področja varnosti pri delu ter teoretična in praktična usposabljanja delavcev za varno delo na višini, izvajanje periodičnih pregledov višinske varovalne opreme in inženiring višinskih varovalnih sistemov.

Podjetje Zavas je specializirano za trženje osebne varovalne opreme in je ekskluzivni zastopnik mednarodno priznanih znamk, kot so BP, Helly Hansen Workwear, Wortec, Virea, Skylotec, Terra, Wolf Stark, Mapa professional, Jolly, Bekina, Bolle, Abeba, Lowa, Moldex, Orka, Elten, Crocs Work in Zarges, ter zastopnik znamk Boxer, Cofra, FM, Fruit Of The Loom, Gildan, Giordani Giancarlo, Greiff, HB, Issa, Planam, Regatta, Result, Russel, Sioen, Stedman, Thinsulate, Varensi in Weldas.