CCC | Novo mesto | Supernova

CCC nudi najbolj modno obutev, elegantne torbe, funkcionalne nahrbtnike in okusne dodatke. Na enem mestu, posebej samo za tebe, najbolj vroči trendi iz sveta mode in najnovejši navdihi naravnost z modnih brvi in mestnih ulic!

CCC

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Kakovostna obutev po ugodni ceni v trgovini CCC shoes&bags

Iskanje popolnih čevljev za vsako priložnost še nikoli ni bilo tako preprosto. V trgovini CCC shoes&bags vas z vsako sezonsko kolekcijo pričaka izvirna ponudba različnih modelov ženske, otroške in moške obutve po ugodni ceni. Od vrhunskih usnjenih čevljev do trendovskih superg, na policah trgovine v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto boste našli modno in udobno obutev za posebne priložnosti, v pisarno ali prosti čas.

Dame, ki obožujete lepe čevlje, boste navdušene nad bogato žensko kolekcijo. Čevlji z visoko peto, sandali s platformo, bulerji, balerinke, gležnjarji, poletni natikači, športni copati in še več aktualnih modelov bo vaš modni slog poneslo na popolnoma novo raven. Pozornost na podrobnosti in udobno nošenje sta ključna za vaše dobro počutje in samozavesten korak, kar je v ponudbi CCC vedno na prvem mestu. Moški boste v vrhunski izbiri moških čevljev našli tiste, ki se popolnoma zlijejo z vašo nogo in vas ne tiščijo, prav tako pa bodo nad ponudbo superg in čevljev navdušeni najmlajši. Otroška kolekcija namreč vedno prinaša obutev z liki najbolj priljubljenih risank.

Svoj slog dopolnite še z veliko torbo, modnim nahrbtnikom ali elegantno torbico, izbrano obutev pa uskladite še s pasom, nogavicami in drugimi izbranimi modnimi dodatki.

CCC znamke

V naših prodajalnah prevladujejo znamke za prave modne navdušence: Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, Sprandi, DeeZee, Badura, Quazi, Rage Age, Simple, Togoshi in Americanos. V CCC bodo kupci našli tudi kultne športne znamke, kot so adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse in Skechers. Za najmlajše pa imamo obutev in dodatke z risanimi junaki iz Disneyjevih filmov!

Novice
Novost
Beverly Hills Polo Club v CCC
29. marec 2024

CCC predstavlja blagovno znamko Beverly Hills Polo Club – ko se svetovni trendi združijo z brezčasnim stilom.

Ponudba ameriške znamke je zagotovilo dobrega stylinga za vso družino!

Poglej ponudbo v CCC prodajalnah in na ccc.eu/si/