CCC | Novo mesto | Supernova

Zakorakajte vsak dan v najnovejših trendih obutve. CCC prinaša veliko izbiro čevljev, superg, sandalov ter torbic in drugih modnih dodatkov.

CCC

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Kakovostna obutev po ugodni ceni v trgovini CCC shoes&bags

Iskanje popolnih čevljev za vsako priložnost še nikoli ni bilo tako preprosto. V trgovini CCC shoes&bags vas z vsako sezonsko kolekcijo pričaka izvirna ponudba različnih modelov ženske, otroške in moške obutve po ugodni ceni. Od vrhunskih usnjenih čevljev do trendovskih superg, na policah trgovine v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto boste našli modno in udobno obutev za posebne priložnosti, v pisarno ali prosti čas.

Dame, ki obožujete lepe čevlje, boste navdušene nad bogato žensko kolekcijo. Čevlji z visoko peto, sandali s platformo, bulerji, balerinke, gležnjarji, poletni natikači, športni copati in še več aktualnih modelov bo vaš modni slog poneslo na popolnoma novo raven. Pozornost na podrobnosti in udobno nošenje sta ključna za vaše dobro počutje in samozavesten korak, kar je v ponudbi CCC vedno na prvem mestu. Moški boste v vrhunski izbiri moških čevljev našli tiste, ki se popolnoma zlijejo z vašo nogo in vas ne tiščijo, prav tako pa bodo nad ponudbo superg in čevljev navdušeni najmlajši. Otroška kolekcija namreč vedno prinaša obutev z liki najbolj priljubljenih risank.

Svoj slog dopolnite še z veliko torbo, modnim nahrbtnikom ali elegantno torbico, izbrano obutev pa uskladite še s pasom, nogavicami in drugimi izbranimi modnimi dodatki.

CCC shoes&bags – obutev, ki se ji preprosto ne moreš upreti

Trgovina CCC slovi po modni kakovostni obutvi, ki zagotavlja udobje po vedno ugodni ceni. Prav tako se lahko pohvali s široko ponudbo čevljev posebnih velikosti – vsi, ki pogosto ne najdete čevljev zase v klasičnem razponu številk, poiščite številne modele tako v manjših kot v velikih številkah. Tako ženska kot moška kolekcija obutve se namreč razteza od številk XS do XL za udobje prav vsakega stopala.

Posebnost trgovine CCC je modna obutev znamke Lasocki, ki je v celoti narejena iz visokokakovostnega naravnega usnja, vendar še vedno cenovno dostopna. Za aktivni življenjski slog pa poskusite udobno športno obutev Sprandi, ki je skrbno oblikovana in sledi najnovejšim modnim smernicam. Izbirate lahko med široko paleto norih barv, med visokimi ali nizkimi športnimi copati, z vezalkami ali brez.

Poleg obutve Lasocki in Sprandi lahko v trgovini CCC izbirate še med priljubljeno obutvijo New Balance, Puma, Reebok, adidas, Skechers, Kappa, DeeZee, Jenny Fairy, Gino Rossi, Lanetti, Nelli Blu in drugimi.