Krpan | Novo mesto | Supernova

Družinsko podjetje s tradicijo za vas izdeluje ključe, prodaja ključavnice in okovja ter vam omogoča graviranje in fotokopiranje.

Krpan

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Pri Krpanu so za vas vrata vedno odprta

Ključi so stvar, ki jo imamo vsak dan v roki, zato so vam storitve Krpan vedno pri roki. V nakupovalnem centru Supernova Novo mesto vam niso na voljo le od ponedeljka do petka, temveč tudi ob koncih tedna. Kakor goste v svoj dom sprejmete z gostoljubjem, tako v Krpanu prejmete strokovno storitev prijaznih zaposlenih, ob katerih se boste počutili kot doma. Z izkušnjami in znanjem, ki jih prinese le dolgoletna tradicija, bodo poskrbeli za izdelavo ključev za vse, kar potrebujete. V kar najkrajšem času vam lahko izdelajo duplikat ključa doma, ob tem pa poskrbijo tudi za vaše želje in potrebe glede različnih vrst sistemov zapiranja. Slednje lahko ponudijo tudi za poslovne in večstanovanjske objekte, pri čemer vam tudi svetujejo ter pomagajo izbrati najboljšo rešitev in njeno montažo.

Nudijo tudi storitve, povezane s tiskom in fotokopiranjem, ter vam omogočajo digitalni tisk in fotokopiranje katalogov, zaključnih poročil, brošur, cenikov, letakov, plakatov in diplom, ki jih lahko vežejo v želene brošure. Dokumente za tisk lahko posredujete na info@krpan.si ali pa jih na zgoščenki, USB-ključu ali papirju osebno odložite v njihovi poslovalnici. Če potrebujete graviranje, lahko na enem mestu poskrbijo tudi za to, ob tem pa vam ponujajo unikatne izdelke, ki bodo enkratna darila, in izdelke za vsakdan.

Ključ do uspeha

Krpan je družinsko podjetje, ki se lahko pohvali z več kot 25 let tradicije. Iz te izhaja strokovnost, s katero vam ne omogočajo le storitve najvišje kakovosti, temveč tudi svetovanje poznavalcev. Te odlikuje tudi prijaznost in osebni pristop, zaradi katerega boste odšli tudi s pozitivno izkušnjo. Znanje in izkušnje, ki jih omogoča le tradicija, nadgrajujejo z najsodobnejšo tehnologijo, s katero omogočajo kakovostne celovite rešitve po ugodni ceni.

Če potrebujete enkratne izdelke ali profesionalne storitve, povezane s tiskanjem, graviranjem, izdelavo ključev ali sistemi zapiranja za svoj dom, poslovni ali večstanovanjski objekt, je podjetje Krpan prvi in pravi naslov za vas.