ONAON | Novo mesto | Supernova

Zasijte v novi kolekciji trgovine z dolgoletno tradicijo ter odkrijte elegantne in cenovno dostopne obleke in modne dodatke za vsako postavo zanjo in zanj.

ONAON

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Obutev

Prodajalna po vaši meri

Iščete nove kose, s katerimi bi dopolnili svojo obstoječo garderobo, ali nov videz, v katerem bi zasijali? V trgovini ONAON v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto odkrijete prav vse. Od elegantnih oblek do jeans hlač in od kratkih do dolgih rokavov za vsak letni čas. Izdelki so cenovno dostopni, vendar pa se to ne odraža v njihovi kakovosti. Poslanstvo trgovin ONAON je namreč ponujanje kakovostnega blaga po konkurenčnih cenah.

Dame lahko izbirate med številnimi kakovostnimi majicami, tunikami, jopicami, plašči, jaknami in hlačami ter elegantnimi suknjiči, oblekami in krili, v katerih se boste vedno počutile udobno in boste videti urejeno. Za gospode pa trgovina nudi, od oblačil za prosti čas pa do klasičnih oblek, hlač, suknjičev, srajc in brezčasnih kravat.

Dobro ste videti

Najpomembnejše je, kar pride od znotraj. Vendar pa je zato enkratno, da imate na voljo obleke, s katerimi lahko izrazite sebe in svoj neponovljivi značaj. To vam omogoča trgovina ONAON, kjer lahko odkrijete nove kolekcije tujih in lastnih blagovnih znamk. Široko ponudbo izjemnih kosov znamk Astibo, Cabano, Canson, Cecil, HS, Junge, Jupiter, Linea, LM MODA, Luigi Morini, Luna, Scherer, Top textil, Urška in Wega namreč dopolnjujejo z lastnimi kosi blagovnih znamk ONA plus, ONA – elegance in ONAON.

V trgovinah ONAON poskrbijo, da se v oblekah vsi počutimo udobno in samozavestno. Zato v njihovi ponudbi odkrijemo najrazličnejše obleke raznolikih slogov in krojev, ki poudarijo lepoto postav vseh oblik. Če prisegate na poslovno ali športno eleganco, je trgovina ONAON pravi naslov za vas.