Proteini.si Shop | Novo mesto | Supernova

Dosezite svoje športne cilje tudi s kakovostno športno prehrano! Proteini.si Shop nudi širok izbor beljakovinskih napitkov, prehranskih dopolnil in proteinskih čokoladic za potrebe vsakega športnika.

Proteini.si Shop

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Šport Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Šport Ostalo

Največja ponudba športne prehrane in prehranskih dopolnil v trgovini Proteini.si Shop

Se po treningu počutite izčrpano in popolnoma brez energije? Ne vidite napredka? Najbrž telesu niste privoščili dovolj kakovostnih hranil za učinkovito regeneracijo. Športna prehrana je izjemno pomembna tako pri vrhunskih športnikih kot pri rekreativcih. Obiščite trgovino Proteini.si Shop, kjer vam bodo pomagali pri sestavi jedilnika.

Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto je bogato založena z okusno športno prehrano za vsak obrok. Priljubljen 'šejk' po treningu si privoščite iz kakovostnih beljakovin različnih okusov, naravnih whey proteinov ali mešanice z ogljikovimi hidrati. Za nadomestek obroka ali hiter prigrizek so tu slastne beljakovinske ploščice in čokolade, izjemno priljubljeni pa so tudi nadomestki živil z zelo malo ogljikovimi hidrati in malo kalorijami. Ste že poskusili proteinske palačinke, pudinge, čokoladne namaze ali muslije? Odlični so!

Glede na to, ali želite povečati mišično maso, shujšati, povečati vzdržljivost ali preprosto živeti bolj zdravo, vam bodo v trgovini Proteini.si Shop svetovali o ustreznih prehranskih dopolnilih. Preverite ponudbo pre-workout izdelkov, gainerjev, l-karnitina, aminokislin BCAA ter pripravkov z vitamini, minerali in omega-3-maščobnimi kislinami. S članstvom v klubu Proteini.si pa izkoristite številne ugodnosti in akcije, s katerimi boste svoje najljubše izdelke dobili še ceneje.

Proteini.si – prvi naslov za športno nutricionistiko v Sloveniji

Proteini.si Shop je mreža trgovin po Sloveniji in drugih državah nekdanje Jugoslavije z bogato izbiro športne prehrane in prehranskih dopolnil lastne blagovne znamke Proteini.si ter drugih kakovostnih vrhunskih znamk, kot so Olimp, Nutrend, USN, Ironmaxx, Pro10 in Walden Farms. Skozi leta so Proteini.si postali prepoznan, zanesljiv in verodostojen partner vsem, ki iščejo kakovostno športno prehrano in dodatke k prehrani po ugodnih cenah. Celotno ponudbo lahko najdete tudi na spletni strani www.proteini.si.

Blagovna znamka Proteini.si v sebi nosi poslanstvo ambasadorja zdravega in športnega življenjskega sloga. Pomembno oblikuje trend, s katerim se je športna prehrana približala širši populaciji, ki se s športom ukvarja zgolj rekreativno. Razlikuje se od večine obstoječih trgovcev športne prehrane, saj kupcem nudi bogat in pester izbor najbolj kakovostne športne prehrane, s čimer želi, da se ljudje z znamko Proteini.si poistovetijo in tako zanje postane simbol zdravega, športnega in zadovoljnega načina življenja.