Spar To Go | Novo mesto | Supernova

Bogata ponudba sveže pripravljenih jedi ter toplih in ohlajenih napitkov, ki jih lahko odnesete s seboj. Spar To Go je odlična izbira za malico ali hiter prigrizek.

Spar To Go

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Okusen obrok na poti ali v službi po ugodni ceni

Ko med nakupovanjem v Supernovi Novo mesto napade lakota, le obiščite Spar To Go kotiček, kjer vas vsak dan razvajajo s sveže pripravljeno ponudbo hitrih in okusnih jedi po ugodni ceni, odlično kavo za s sabo ter široko izbiro osvežilnih pijač. Ste si danes zaželeli sveže pečeno pico, najboljši burek, bogato obložen sendvič ali mogoče le skrbno pripravljeno svežo solato z okusnim prelivom? Pestra izbira dnevno svežih in v naši trgovini pripravljenih jedi vas ne bo nikoli razočarala. Za vse, ki si zaželite bolj konkretnega obroka, vam v Spar To Go postrežejo s široko ponudbo pečenega mesa, ocvrte zelenjave in mesnih jedi, narastkov in lazanj ter sveže pečenih dobrot z žara. Za posladek pa si privoščite še toplo francosko pecivo, številne sladice ali pripravljeno mešanico svežega sadja.

Spar To Go je izjemno priljubljena izbira za malico, hiter prigrizek ali lahko kosilo. Poskusite ga, ko ste na poti ali preprosto uživajte v slastnih dobrotah, tudi takrat, ko se vam ne mudi. S Spar To Go se boste najedli hitro, okusno in poceni.

Sveže pripravljene jedi pod okriljem trgovine Interspar

Pod blagovno znamko Spar To Go je združena okusna ponudba sveže pripravljene hrane po vedno nizki ceni v trgovinah Spar in Interspar. Vse tople jedi Spar To Go so pripravljene iz skrbno izbranih kakovostnih sestavin in vsak dan sveže narejene v lokalni trgovini. Lačni kupci imajo tako vedno na voljo tople in okusne jedi, ob katerih želodec kar zaploska od sreče.

Podjetje SPAR že od leta 1991 prinaša na slovenski trg sodobno nakupovalno izkušnjo z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno, široko in pestro izbiro, vedno svežimi izdelki ter ciljem zadovoljiti vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tržne raziskave, ki podjetje že vrsto let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.