Otroška trgovina s.Oliver | Novo mesto | Supernova

Naj vsaka igra postane doživetje s kakovostjo s.Oliver. Otroška trgovina ponuja trendovska oblačila, modne dodatke in obutev za dojenčke, otroke in najstnike.

Otroška trgovina s.Oliver

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

s.Oliver urbana moda za najmlajše misli na udobje vaših otrok

Iščete prikupna in trendovska otroška oblačila, v katerih bo vaš mali sonček blestel na prvi šolski dan, ob prihodu iz porodnišnice ali ob praznovanju rojstnega dne? Ne glede na priložnost boste v otroški trgovini s.Oliver vedno našli kakovostna in udobna oblačila. Vsak mesec trgovina v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto zaživi v novi otroški kolekciji, ki odlično odraža trende in letni čas. Vse kolekcije so moderne, takšne, da jih bodo otroci z veseljem oblekli. S podpisom s.Oliver pa prejmete tudi zagotovilo, da so oblačila narejena iz naravnih in kakovostnih materialov, skrbno izbranih za popolno udobje in sproščenost.

Vsaka otroška kolekcija je razdeljena na tri linije za različne starosti. Linija s.Oliver Baby s prikupnimi kompleti, pajaci in baggy hlačami je namenjena dojenčkom in otrokom do 2 let. Za razigrane malčke do 6. leta starosti, ki radovedno raziskujejo svet, je tu linija s.Oliver Kids s kul potiskanimi T-shirt majicami, udobnimi hlačami in vedno trendovskimi otroškimi oblačili. Najstniška linija pa zadovolji starejše otroke, ki že sami ustvarjajo svoj slog in pristajajo na ulični navdih urbane mode. Da bo otroški slog zares popoln, boste v trgovini našli še modne dodatke, kot so pasovi, rutke, klobučki ter kape, šali in rokavičke, dežniki in športne torbe, otroška igra pa bo še bolj prijetna v udobnih čevljih in supergah s.Oliver.

s.Oliver – uporabna oblačila, ki jih lahko še dolgo kombinirate

s.Oliver je veliko več kot samo modna znamka, saj s svojimi izdelki sooblikuje način življenja posameznika in celotne družine, hkrati pa pri oblikovanju upošteva njihove želje in potrebe. Vsak modni kos, od osnovnih majic s kratkimi in dolgimi rokavi pa do plaščev, oblek, puloverjev in jeans hlač, prinaša v vašo garderobo sodobne modele in vsestranskost, predvsem pa je narejen za udobno nošenje.

Vsaka blagovna znamka, tako s.Oliver kot Q/S designed by, vas vsak mesec razveseli z novimi modnimi kosi po najnovejših trendih. Dvanajst modnih kolekcij na leto zagotavlja vedno svež videz, vsaka pa je narejena z mislijo na predhodne kolekcije. Modne kolekcije s.Oliver gladko prehajajo ena v drugo, tako da lahko preprosto dopolnite svojo garderobo z novimi kosi, ki odražajo duh časa, sezono in vašo individualnost. Modni dodatki, kot so torbice, pasovi, denarnice, rute, šali in čevlji, pa poskrbijo, da bo vaš styling popoln.