Interspar | Novo mesto | Supernova

Opravite svoje dnevne nakupe v trgovini Interspar. Bogata ponudba svežih živil in priznanih blagovnih znamk vas bo navdušila, našli pa boste tudi izdelke za gospodinjstvo, osebno nego in vsakdanje življenje.

Interspar

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Odlična kakovost po ugodni ceni v trgovini Interspar

Opravite svoje nakupe hitro in po ugodni ceni! V trgovini Interspar v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto boste na 3.600 m2 našli vse, kar potrebujete. Od bogate ponudbe svežih živil in priznanih blagovnih znamk do neživilskih izdelkov za vsak dan – na enem mestu hitro obkljukajte vse na nakupovalnem seznamu.

Prihranite pri nakupih z bogato izbiro blagovne znamke Spar. Izdelki vrhunske kakovosti po najbolj ugodni ceni bodo razveselili prav vsakogar. Sodobnim smernicam zdrave prehrane sledijo izdelki Spar Natur*Pur in Spar Vital, ki jih dopolnjuje še širok izbor svežih BIO izdelkov. Linija SPAR Free Form brez glutena in laktoze pomaga ohranjati dietno prehrano, medtem ko boste gurmani zagotovo navdušeni nad ekskluzivnimi izbranimi okusi linije Spar Premium. Za najbolj ugodne nakupe po izjemno nizki ceni pa izberite izdelke SPAR S-Budget.

Trgovina Interspar se lahko pohvali s široko ponudbo svežega programa. Postrezite nekaj dobrega vsak dan z vedno svežo in pestro ponudbo sadja in zelenjave, skrbno izbranimi izdelki delikatese, mesnice in ribarnice ter dnevno sveže pečenim kruhom in pecivom Sparove pekarne. Na policah trgovine boste našli vse, kar potrebujete za osebno nego in gospodinjstvo, čaka pa vas tudi bogat izbor tehničnih in športnih izdelkov, tekstila in igrač. Prelistajte tedenski katalog ugodnosti za aktualna znižanja, SPAR plus kartica pa prinaša še dodatne popuste.

Spar je prva trgovina po izboru kupcev v Sloveniji

Trgovine Interspar sodijo med največje trgovine podjetja SPAR Slovenija v sodobnih nakupovalnih centrih. Prinašajo več kot 32.000 izdelkov, od živil do vseh potrebščin za življenje, delo in prosti čas.

SPAR Slovenija že od leta 1991 zagotavlja sodobno nakupovalno izkušnjo po zgledu velikih evropskih trgovin, z namenom ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tudi tržne raziskave, ki podjetje že vrsto let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.