HUMANIC – velik izbor obutve lastne blagovne znamke, kvalitetne izdelave po ugodnih cenah in priznanih mednarodnih znamk za vso družino. Ponudbo dopolnjuje velika paleta modnih torbic, denarnic, pasov in modnih dodatkov.

Humanic

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Ker je veselja več, če je nakupovalna izkušnja večja in zabavna.

Od elegantnega poslovnega videza do trendovskega življenjskega sloga s sneakerji, od otroških čevljev za prve korake do popolnega videza v najpomembnejših trenutkih življenja - čevlji so naši dragoceni spremljevalci. Za vse skupine izdelkov, vključno s torbicami in modnimi dodatki, skrbijo izkušeni modni strokovnjaki. Ustvarjajo navdihujoče izpostavitve in jih predstavljajo prek sodelovanj z blagovnimi znamkami. Vse s ciljem, da bi izpolnili želje strank.

Humanic: narekuje trende od leta 1872.

Prava kakovost ima vedno prst na utripu časa: danes je HUMANIC vodilni prodajalec premium obutve v Avstriji in 8 drugih evropskih državah – ter začetnik trendov od leta 1872. Modna raznolikost ponudbe najboljših svetovnih blagovnih znamk obutve in stranke v srcu - tako HUMANIC združuje najboljše iz vseh nakupovalnih svetov. Nakupovanje čevljev kot čutno doživetje v petih poslovalnicah v Sloveniji (skupaj 144 poslovalnic) in v vaši najljubši trgovini HUMANIC v Supernovi. Pri HUMANIC-u so noge v najboljših rokah, saj 1.400 stilskih in modnih strokovnjakov s predanostjo nudi strokovno svetovanje. HUMANIC zagotavlja najboljšo izbiro in popolno prileganje. Ponudba vključuje visokokakovostne blagovne znamke, kot so Vagabond, Tommy Hilfiger, Pat Calvin, Calvin Klein Jeans, Michael Kors, Guess, Högl, Kate Gray, Tamaris, Bugatti, Skechers, Puma, Nike, Adidas in številne druge. Trgovina prepriča s sodobno urbano zasnovo, v kateri se boste dobro počutili. Da bi bilo nakupovanje obutve, torbic in modnih dodatkov še bolj priročno, HUMANIC strankam ponuja enostavno nakupovalno izkušnjo z inovativno storitvijo Click & Collect. S storitvijo Click & Collect preprosto rezervirajte želeni model na HUMANIC.NET in ga med naslednjim nakupovanjem v svojem prostem času preizkusite v trgovini.