Vitapur | Novo mesto | Supernova

Vse za dom po ugodni ceni. Privoščite si udobno spanje, okusno kuhanje ter popolno udobje s kakovostnimi izdelki trgovine Vitapur.

Vitapur

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Popusti
Akcije
Mesec dobrega spanja v Vitapurju
Velja do: 2. oktober 2023

Do 2. oktobra vabljeni v trgovino Vitapur, kjer vas čakajo popusti do -40% na ležiča + DARILO dekorativna odeja, 1+1 GRATIS za vzglavnike, odeje in posteljnino. 

Kuhinjska posoda, vzglavniki, brisače, kovčki in še veliko več v ugodni ponudbi Vitapur

Dobro počutje se začne doma. Zato ob obisku nakupovalnega centra Supernova Novo mesto skočite v trgovino Vitapur, kjer vas čaka popoln navdih za lepo urejen, barvit in okusno opremljen dom. V široki paleti priznanih kakovostnih znamk Vitapur, Vitapur Family, Hitex, Svilanit, Rosmarino, Kvikk in Scandinavia vam Vitapur ponuja vrhunske izdelke za kuhanje, spanje, urejen dom in prosti čas po izjemno ugodni ceni.

Že z nekaj izbranimi nakupi lahko vaš dom zaživi v popolnoma novi podobi. Domača hrana bo še bolj okusna z novo žar ponvijo, pekačem, profesionalnimi noži ter premium kuhinjsko posodo in priborom. Ste vedeli, da morate ležišče zamenjati vsakih sedem let, vzglavnik pa že na dve leti? Izberite kakovostno opremo za spanje iz najboljših materialov, za trendovski videz spalnice pa dodajte še modno posteljnino, mehko odejo ali pregrinjalo. Vsak obisk trgovine Vitapur vam bo razkril še številne male zaklade za popolno domače udobje in prosti čas. Kovčki, nahrbtniki, kopalni plašči, copati, pripomočki za čiščenje iz naravnih materialov in še veliko več vas čakajo v izjemnih akcijah, s katerimi lahko svoj dom opremite občutno ceneje. Najmlajše pa le razveselite s kockami ali plišasto igračo iz otroške kolekcije 4Kiddo.

Vitapur – strast do boljšega bivanja

Vitapur že od leta 2005 predstavlja vodilno blagovno znamko na področju izdelkov za dom. Pod blagovno znamko Vitapur se redno razvijajo vrhunski izdelki, ki sledijo sodobnim trendom ter zagotavljajo najboljše po zelo ugodni ceni. Bogato ponudbo Vitapur lahko poiščete v 17 prodajalnah v Sloveniji ter v spletni trgovini.

Znamka Vitapur deluje pod sloganom »Passion for living«, s katerim podjetje odraža svojo strast do boljšega bivanja. Vse, kar počne, počne s strastjo in prepričanjem, da lahko kupcem ponudi le najboljše. Poslanstvo znamke Vitapur je razvijati izdelke, ki ljudem dvigujejo kakovost življenja. Vsem izdelkom v ponudbi je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov. Pri podjetju Vitapur se zavzemajo za povečanje ponudbe izdelkov iz naravnih materialov in ne sprejemajo kompromisov pri kakovosti.

Ne zamudite številnih rednih akcij v trgovini Vitapur, kot so Staro za novo, Veliki sezonski popusti in Totalne odprodaje. Tako si boste zagotovili izdelke najljubših znamk še ugodneje.