s.Oliver Black Label | Novo mesto | Supernova

Klasična oblačila v sodobni preobleki, s katerimi boste zasijali ob vsaki posebni priložnosti in ob poslovnih izzivih.

s.Oliver Black Label

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Obutev

Eleganca je nova črna

Noben dan ni enak drugemu, ampak obstajajo nekateri, ki izstopajo bolj. Takrat želimo izstopati tudi mi. Za te priložnosti je tu za vas trgovina s.Oliver Black Label v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto. V njej boste odkrili čudovita oblačila, s katerimi boste lahko objeti v udobje in eleganco hkrati proslavili vsako posebno priložnost. Linijo oblek sestavljajo svečana in poslovna oblačila, ki vam omogočajo, da samozavestno vstopite v vsak prostor in vsako situacijo. Z bogato ponudbo, od elegantnih oblek s kratkimi ali dolgimi rokavi pa do jeans hlač, vam trgovina ponuja najrazličnejša oblačila za ženske in moške, s katerimi boste zagotovo pustili pečat.

Da lahko na vsak dogodek zakorakate udobno in z visoko dvignjeno glavo, vam trgovina nudi tudi najrazličnejšo obutev, ki bo vaš videz zaokrožila v čudovito celoto. Visoki in nizki škornji, dihajoči sandali in natikači ter udobne superge v klasičnih ali modernih modelih, ki so zaradi sodobnega oblikovanja tudi odličen modni dodatek, bodo vaš videz ponesli še korak dlje. Dame pa lahko izbirate tudi med številnimi pari brezčasnih balerink ali pa jih zamenjate z dih jemajočimi salonarji, ki vas bodo povzdignili med zvezde.

Dopolnite svoj slog s ponudbo iz trgovine s.Oliver

s.Oliver, z uradnim nazivom s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG, je nemško modno podjetje s sedežem v Rottendorfu, ki po vsem svetu prodaja oblačila, čevlje, dodatke, nakit, dišave in očala. Podjetje ima trenutno skupaj 173 trgovin, v sodelovanju s partnerskimi podjetji pa vodi 400 trgovin. Danes s.Oliver najdemo v več kot 30 državah po vsem svetu. Nekoč drobna prodajalna je prerasla v eno izmed 20 največjih evropskih modnih podjetij. s.Oliver je leta 2009 praznoval 40-letnico podjetja.

Blagovna znamka s.Oliver BLACK LABEL zajema široko paleto mode za poslovne ali posebne priložnosti, saj elegantno kombinira luksuzne tkanine in klasične, elegantne linije z udobjem, ki je zaščitni znak znamke s.Oliver. Poudarek je predvsem na prefinjenih barvnih kombinacijah, kjer so nevtralni odtenki okusno kombinirani z naglasnimi barvami. s.Oliver BLACK LABEL ponuja visoko kakovostno sodobno modo, a ostaja dostopna in nezapletena.

Ali potrebujete elegantna oblačila za delo ali za posebne priložnosti?

 s.Oliver BLACK LABEL je vedno prava izbira. Tu boste našli popoln videz, ustvarjen iz visokokakovostnih tkanin - videz, ki ga je enostavno kombinirati. Pester izbor čevljev in modnih dodatkov pa dopolnjuje izbrano ponudbo prefinjenih oblačil, zato boste lahko svoj celoten modni slog izbrali na enem mestu.