Jeordie’s | Novo mesto | Supernova

Odkrijte novo klasiko moške mode in izrazite svoj šarm skozi elegantne obleke ali športno elegantne kose za vsak dan.

Jeordie’s

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Obutev Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Obutev Moda

Sofisticirano udobje

V trgovini Jeordie's v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto bo vsak moški odkril nekaj po svojih željah in svojem neponovljivem okusu. Z bogato ponudbo suknjičev, elegantnih oblek in smokingov poskrbijo, da pustite najboljši vtis na vsakem formalnem ali neformalnem srečanju in v poročnem smokingu zasijete tudi na poroki. Z majicami s kratkimi in dolgimi rokavi, jeans hlačami, puloverji, pleteninami, jaknami in plašči pa zagotovijo, da tudi v prostem času izražate športno eleganten slog.

Ob obisku pa nikar ne pozabite na modne dodatke. Dopolnite obleko z ujemajočo kravato in žepnim robčkom ter odkrijte tudi čudovite komplete ujemajočih se pasov in denarnic. Pri ustvarjanju videza, ki pusti dober vtis, vam lahko pomaga tudi priročna torba, bolj drzni pa bodo z navdušenjem posegli tudi po naramnicah za hlače. Da boste odkorakali lahkih nog, lahko v Jeordie's najdete tudi klasične moške čevlje za slavja in poslovno opravo, športne superge za sproščene trenutke in škornje za hladnejše mesece.

Nova klasika

Moška moda se ne spreminja pogosto. Zato so znamko Jeordie's ustvarili s poslanstvom, da v ponudbo moške mode vnese svež veter. Vsaka kolekcija presega trende in vam omogoča, da odkrijete klasične kose z modernim pristopom, ki utelešajo sodobnega moškega in njegovo vizijo. Poleg elegantne brezčasnosti vse kose odlikuje tudi visoka kakovost, zaradi česar bodo v vsaki omari postali stalnica. Bogato ponudbo sofisticiranih oblačil dopolnjujejo z enkratnimi modnimi dodatki in čevlji, s katerimi boste očarali na vsakem koraku.

Trgovina Jeordie's je del mednarodne verige, ki spreminja pogled na moško modo po svetu. Veriga izvira iz Turčije, ki na vsak trg vstopi prilagojeno in tako skozi ponudbo za posamezno državo zagotavlja zadovoljstvo kupcev. Hkrati pa podjetje z novimi kolekcijami zagotavlja, da je tudi moška moda v koraku s časom in na razpolago moškim vseh starosti in življenjskih slogov.