Knjigarna Felix | Novo mesto | Supernova

Zatopite se v knjižne uspešnice po ugodni ceni. Knjigarna Felix razvaja ljubitelje knjig s široko ponudbo Žepnih knjig in druge literature, na voljo pa so tudi didaktične igrače in lepa darila.

Knjigarna Felix

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Svet branja je bližje kot kadarkoli prej v Knjigarni Felix

Razprite krila domišljije! Če razmišljate, da že dolgo niste prebrali dobre knjige, je čas, da obiščete Knjigarno Felix v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto. V bogati zbirki knjižnih uspešnic domačih in tujih avtorjev boste hitro našli zanimive predloge za branje. Pokukajte v svet spletkarskih romanc z ljubezenskim romanom ali sledite napeti zgodbi od prve do zadnje strani kriminalke. Knjigarna Felix prinaša odlično knjižno izbiro za vsak okus. Poleg leposlovja in pesniških zbirk boste na knjižnih policah našli tudi priročnike za kuhanje, dom, vzgojo, ustvarjanje in duhovno rast ter bogato izbiro knjig za otroke, priljubljenih slikanic, kartonk in poučnih knjig. V ponudbi je tudi zanimiv izbor daril za vsako priložnost, pobarvank, didaktičnih igrač ter pripomočkov za učenje.

Ljubitelji knjig vsekakor ne boste mogli mimo široke zbirke Žepnih knjig, priljubljenih knjižnih uspešnic v žepnem formatu z mehko vezavo in po izjemno ugodni ceni. Med več kot 500 naslovi boste zagotovo našli kar nekaj zanimivih knjig za poletno branje ali zimske večere pod domačo odejo. Izkoristite akcije 3za2, 3za1, Knjiga meseca in Super cena ter uživajte v branju po še bolj ugodni ceni.

Felix – knjigarna z namenom

Podjetje Felix je bilo ustanovljeno leta 1994 s prvotnim imenom Učila, kjer je bil osrednji fokus na izdajanju predvsem literature za otroke, učil in učnih pripomočkov. Kmalu se je ponudba podjetja začela širiti in zajemati tudi izdaje za odrasle in mladino, predvsem leposlovje, biografije, poučno literaturo in priročnike. Velik preobrat je založba naredila leta 2002 s temeljito prenovo knjižnega programa. Z ustanovitvijo knjižnega kluba Felix in odprtjem prve lastne knjigarne Felix pa se je povzpela v sam vrh slovenskega založništva.

Danes se mreža knjigarn Felix razprostira po vsej Sloveniji, zaznamujejo pa jih prijeten ambient in vrhunsko založene knjižne police. Z izjemno ponudbo knjig po nizkih cenah je postala priljubljena tako pri strastnih bralcih kot tistih, ki le občasno skočijo po knjigo za prijetno poletno branje.