Okaidi | Novo mesto | Supernova

Spodbudite individualnost in kreativnost z otroško modo Okaidi. Oblačila, obutev in modni dodatki za otroke, stare od 2 do 14 let.

Okaidi

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Naj otrokova osebnost pride na dan z oblačili Okaidi

Dovolite svojim otrokom, da skozi oblačila in modo izrazijo sebe, svoje želje in kreativnost. Trgovina Okaidi v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto prinaša izvirna, kakovostna in udobna oblačila, obutev in modne dodatke za otroke, stare od 2 do 14 let. V vrhunski ponudbi francoske modne znamke Okaidi boste našli najnovejše modne trende otroške mode, ki jih bodo otroci z veseljem oblekli in po svoje kombinirali vsak dan.

Modni videz vsake kolekcije Okaidi je prilagojen vsakdanjemu življenju otrok. Majice, hlače, pajaci, kombinezoni, jeans, jakne in druga oblačila so narejeni ergonomično, tako da otroku vedno omogočajo svobodno gibanje med igro, učenjem in raziskovanjem sveta. Oblačila so prilagojena letnim časom in narejena iz trpežnih materialov, posebno oblikovanje pa spodbuja samostojnost otrok tako pri oblačenju kot pri izbiri oblačil. Vsa oblačila Okaidi so narejena s privlačnimi motivi in se odlično kombinirajo med seboj, tako da lahko svojim malim modnim navdušencem prepustite modno izbiro pri jutranjem oblačenju. Z brezčasnimi barvitimi modnimi kosi osnovne kolekcije Okaidi pa lahko ustvarite še več modnih slogov po ugodni ceni. Otroci bodo preprosto navdušeni nad privlačno garderobo, s katero bodo blesteli ob prav vsaki priložnosti.

Francoska kvaliteta in dizajn za vaše najmlajše

Okaïdi je blagovna znamka in veriga trgovin z oblačili za otroke od 0 do 14 let. Leta 1996 je Jean Duforest, soustanovitelj skupine Camaïeu, prevzel dejavnost "Otrok" s svojim partnerjem Jean-Luc Soufletom s 30 trgovinami, 100 zaposlenimi in skupnim projektom: »Zavezati se, da bo svet napredoval v dobro otroka, ki raste.« Leta 2000 je bila uradno lansirana znamka Okaïdi s 100 trgovinami in 440 zaposlenimi.

Vizija podjetja Okaïdi je vsakemu otroku omogočiti, da postane aktiven, odgovoren in srečen. Svojim kupcem želijo prisluhniti in ponuditi sodobne ideje, ki bodo kreativne in inovativne. Okaïdi želi biti dostopen vsem in ponuditi najboljše izdelke blagovne znamke po najugodnejši ceni. Okaïdi sodeluje v boju za ohranitev našega planeta. Prava izbira materialov, ozaveščanje in ponovna uporaba Okaïdi izdelkov so le del poti proti cilju.