dm | Novo mesto | Supernova

V dm prodajalni vas čaka bogata ponudba izdelkov za lepoto in zdravje, vse za nosečnice ter nego dojenčkov in otrok, gospodinjstvo, fotografijo in kakovostni medicinski pripomočki. Poseben poudarek je namenjen ponudbi naravne kozmetike in zdrave prehrane.

dm

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Kakovostne znamke in vrhunske storitve

V Sloveniji si dm že več kot 25 let prizadeva svojim strankam ponuditi le najboljše – ugodne cene in široko ponudbo izdelkov. V svojih prodajalnah nudi približno 15.000 različnih izdelkov, med katerimi je več kot 4.300 izdelkov lastnih blagovnih znamk. Blagovne znamke dm ponujajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov. Poiščite priljubljene blagovne znamke Balea, dmBio, alverde, babylove, Dontodent, Jessa, Mivolis, sundance, trend IT UP, Visiomax in Profissimo tudi v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto in se pustite navdušiti.

Zveste stranke lahko ob nakupu zbirate točke zvestobe na svojo dm active beauty kartico. Več točk pomeni več prihranka: npr. 500 točk prinaša 5 € prihranka. Več točk kot zberete, ugodnejši bodo vaši prihodnji nakupi v prodajalnah dm in v dm spletni trgovini dm.si. Posebne ugodnosti, ki prinašajo večkratne in dodatne točke, lahko vsak mesec spremljate na www.payback.si ali v dm aplikaciji. 

Če potrebujete pomoč pri nakupu, se obrnite na prodajalno osebje, ki vam bo vedno znalo strokovno svetovati pri nakupu izdelkov, primernih za vas in vaše počutje.

Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z več kot 90 prodajalnami in dm spletno trgovino. Je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi.

V središču je človek. Podjetje dm poudarja individualnost vsakega posameznika ter svojo ponudbo prilagaja raznolikim željam in potrebam. Z obsežno paleto izdelkov in storitev najvišje kakovosti, kompetentnim in prijaznim svetovanjem zaposlenih ter enkratnimi storitvami podjetje živi svojo filozofijo. Ta se kaže tudi v garantirano trajnih cenah, ki zagotavljajo, da je nakupovanje v dm prodajalnah vedno ugodna priložnost.