dm | Novo mesto | Supernova

V dm drogerie markt boste našli vse na enem mestu—od izdelkov za lepoto in zdravje, fotografijo, gospodinjstvo do medicinskih pripomočkov in izdelkov, s katerimi bo skrb za najmlajše enostavna.

dm

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Lepota
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Lepota

Odlično razmerje med ceno in kakovostjo

V prodajalni najdete približno 15.000 različnih izdelkov, med katerimi je več kot 4000 izdelkov naših lastnih blagovnih znamk, kot so Balea, Denkmit, babylove, dmBio in mnoge druge. Z 32 lastnimi blagovnimi znamkami s področij nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, medicinskih pripomočkov, prehranskih dopolnil, nege otroka, korekcijskih pripomočkov, gospodinjstva, fotostoritev in živali smo navdušili že na stotisoče strank.

Zveste stranke lahko s svojo dm active beauty kartico prihranite pri vsakem nakupu, saj vam vsak evro prinese 1 točko na vašo dm active beauty kartico. Več točk kot boste zbrali, ugodnejši bodo vaši nakupi v dm prodajalnah. Več na www.payback.si.

V aktualnem letaku prebrskajte za akcijami in novimi izdelki. Ali pa se pozanimajte pri osebju glede aktualnih ponudb in nagradnih iger.

Vsak obisk dm prodajalne naj bo za vas doživetje!

Imate bolj mastno ali bolj suho kožo? dm osebje vsak dan skrbno polni police z izdelki, ki so pisani na kožo prav vam. Tu se najde vse za vas in vaše najbližje. Poiščite posebne izdelke za mastno kožo, suho lasišče ali pa se sprehodite med pestro ponudbo dišav in naravnih kozmetičnih izdelkov. Med policami gospodinjskega programa pa izbirajte med izdelki za čiščenje vašega doma ter nežnimi čistilnimi praški, ki bodo vaš dom spremenili v oazo dišav!

Spremenite svoje življenje v svet poln čutnih vonjev in se prepustite kvalitetnim in ugodnim izdelkom iz dm prodajalne v Supernovi Mercator Novo mesto! Zdravja in ugodja ne bi smeli pogojevati s ceno—zato je tu dm, kjer boste našli priznane znamke po ugodnih cenah.

dm- Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z 91 prodajalnami, obenem pa je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi. Ponudba zajema okoli 21.000 različnih izdelkov, med katerimi je več kot 4.300 izdelkov lastne blagovne znamke. Te izdelke proizvaja 33 lastnih blagovnih znamk s področja nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, zdravja, medicinskih pripomočkov, otroka, korekcijskih pripomočkov, gospodinjstva, tekstila, foto storitev in živali.

Tudi lastne blagovne znamke sledijo standardom kakovosti vodilnih blagovnih znamk v njihovi ponudbi, vendar pa so ti izdelki približno za 30 % ugodnejši. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov dm-ovih znamk, med njimi Balea, alverde, Dontodent, jessa, s-he stylezone, sundance, trend IT UP, Visiomax, babylove, so nagradili njihovi zvesti uporabniki tako, da so jim podelili odlične ocene tako na testiranjih v sklopu Zveze potrošnikov Slovenije kot na dm-ovih lastnih testiranjih.