Lekarna Mačkovec | Novo mesto | Supernova

Poskrbite za zdravje in osebno nego z izjemnimi izdelki za zdravje in zdravo življenje.

Lekarna Mačkovec

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 19.00
torek 09.00 - 19.00
sreda 09.00 - 19.00
četrtek 09.00 - 19.00
petek 09.00 - 19.00
sobota 09.00 - 13.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Živite zdravo in se počutite dobro

Strokovna lekarna z visokokakovostnimi izdelki za zdravje, nego in dobro počutje v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto poskrbi, da vam zdravje služi vedno in povsod. Če potrebujete zdravila na recept ali brez recepta, več podatkov o zdravilih, kakovostna prehranska dopolnila, kot so vitamini, minerali ali dodatki omega-3, lahko vse odkrijete v lekarni Mačkovec. Ob tem najdete tudi odlične izdelke za nego, zdravo življenje in imunski sistem, s katerimi skrbite za dobro počutje in preprečite zdravstvene zaplete, še preden se pojavijo.

Poskrbite za svoje telo od znotraj in zunaj s kakovostnimi lekarniškimi izdelki ter izdelki za nego in zdravo življenje. Če potrebujete dodatke za kožo, lase ali ustnice, v lekarni Mačkovec poskrbijo za vas kot za punčico svojega očesa. Ker zdravje in lepota prihajata od znotraj, vam nudijo bogat izbor prehranskih dopolnil, prav tako pa najdete kakovostne izdelke za zunanjo nego in pogoste predstavitve dermokozmetike, kjer prejmete tudi vzorce izdelkov.

Vse za zdravje in zdravo življenje

Samo eno telo nam je dano, zato je pomembno, da mu znamo prisluhniti in zanj lepo poskrbeti. To lahko storite z izjemnimi izdelki za zdravje in zdravo življenje, ki jih odkrijete v lekarni Mačkovec. Lekarna vam poleg zdravil nudi tudi homeopatska zdravila, prehranska dopolnila (kot so vitamini, minerali, aminokisline, probiotiki, čebelji izdelki in drugo), dietetične izdelke, obvezilne materiale, izdelke za nego rok in nog, izdelke za doječe mamice, dojenčke in otroke, dermokozmetiko, izdelke za nego zob in ustne votline, merilnike krvnega tlaka, termometre in inhalatorje, aparate za merjenje glukoze v krvi, prehranske dodatke za športnike, starostnike in bolnike, izdelke za nego las, medicinsko-tehnične pripomočke, zeliščne pripravke (kot so čaji in tinkture) in veterinarska zdravila.

Visokokvalificirani zaposleni vam bodo s strokovnim in prijaznim pristopom znali prisluhniti in svetovati ter rešiti vaše želje in potrebe. Ker se stroka hitro razvija, v Lekarni Mačkovec skrbijo, da so njihove storitve in ponudba v koraku s časom. Zato nenehno širijo ponudbo ter dopolnjujejo osnovne lekarniške storitve s homeopatskim svetovanjem, merjenjem krvnega tlaka, zbiranjem odpadnih zdravil, svetovanjem o varni uporabi zdravil in pregledom uporabe zdravil.