Zlatarna Celje | Novo mesto | Supernova

Zaročni prstani, unikatna darila in največja izbira modnega nakita. Zlato, srebro, jeklo in diamanti ustvarjajo prestižne kolekcije Zlatarne Celje.

Zlatarna Celje

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Nakit in ure, v katere se boste takoj zaljubili. Spoznajte jih v Zlatarni Celje.

Izberite nakit, ki bo z vami za vedno. Brezčasna eleganca in čutna esenca prežema izjemno ponudbo zlatega, srebrnega in diamantnega nakita, s katerim boste v Zlatarni Celje do potankosti izpopolnili svoj slog. Za osupljivo darilo ali kot bleščeča pika na i ob posebni priložnosti, Zlatarna Celje vedno postreže s širokim izborom vsakodnevnega in priložnostnega nakita. Markantne zapestnice, uhani, romantične ogrlice in verižice ter obeski in prstani slikovitih lastnih kolekcij se bodo odlično podali vaši zapeljivi osebnosti. Popoln slog vsak dan ustvarite s cenovno dostopnim jeklenim nakitom Lencia, ki se lepo dopolnjuje z modnimi ročnimi urami iste znamke, za šarmantnega gospoda pa so tu še moški nakit, kravatne igle in manšetni gumbi.

Srčne zaobljube utrdite z najbolj prestižno kolekcijo unikatnih zaročnih prstanov. Kombinacija zlata in diamantov bo postala izhodišče za vajino srečno ljubezensko zgodbo, 'do konca svojih dni' pa jo podpišite z izjemnimi poročnimi prstani. Od klasične zlate 'rinke' do modernih poročnih prstanov v kombinaciji rumenega in belega zlata ter priljubljene 'rose gold' barve, Zlatarna Celje bo poskrbela, da bodo vajine zaobljube bleščeče izstopale na poročni dan.

V poslovalnici Zlatarne Celje v nakupovalnem centru Supernova Krško so na voljo tudi izvirna personalizirana darila in različne storitve, kot so luknjanje ušes, graviranje nakita, odkup zlata ter čiščenje nakita.

Nakit s tradicijo, ki sega globoko v zgodovino

Zlatarna Celje svojo bogato zgodbo zlatarstva in izdelave nakita piše že od leta 1844, vendar segajo začetki zlatarstva na Celjskem že v daljno leto 1446, ko je Celje postalo stičišče vplivov zlatarske umetnosti vse Evrope in dobilo pogovorni naziv zlatarskega mesta.

Danes podjetje ustvarja nakit in ure za vse priložnosti pod krovno blagovno znamko Zlatarna Celje in cenovno bolj dostopno blagovno znamko izdelkov iz jekla Lencia. Podjetje ima lastno proizvodnjo in močno razvito maloprodajno mrežo, preko katere ustvari večino svojih prihodkov na domačih in tujih trgih. Zlatarna Celje svoje poslanstvo uspešno gradi na dobro znani tradiciji, kakovosti in blagovni znamki z veliko prepoznavnostjo ter široki ponudbi izdelkov.

Poleg proizvodnje in prodaje nakita se Zlatarna Celje ukvarja tudi s trgovanjem naložbenega zlata. Najbolj zvestim strankam pa je na voljo Zlata kartica, ki članom kluba zvestobe prinaša številne ugodnosti in popuste.