CROPP | Novo mesto | Supernova

Ulična moda, idealna za urbano okolje in urbani način življenja. Sestavite svoj edinstven slog v trgovini CROPP. Izrazite sebe in svoj pogled na svet.

CROPP

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda

Trgovina s pravim navdihom ulice

Slog, ki odraža vašo osebnost in drugačen pogled na svet. Trgovina CROPP je namenjena mladim, ki znajo uživati življenje in se ne bojijo drznih modnih izbir. Oblačila in modni dodatki sledijo najnovejšim trendom v pop in hip-hop kulturi ter na svoj edinstven način krojijo sproščen slog mestnih ulic.

V trgovini v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto je na voljo tako ženska kot moška kolekcija z značilnim pečatom znamke CROPP. Predajte se evforiji svežega uličnega sloga z drznimi modnimi kosi, ki pritegnejo pozornost. T-shirt majice s kul grafičnimi motivi in izvirnimi napisi kombinirajte s privlačno jeans kolekcijo in karirastimi srajcami, svojo garderobo pa dopolnite s trendovskimi oversize pleteninami, toplim plaščem ali lahkotno obleko, ki se čudovito poda vašemu značaju. V trgovini vas razvajajo odlične nizke cene, tako da si lahko privoščite več oblačil in modnih dodatkov. Izvirne pisane nogavice, nahrbtniki, beanie kape, superge, pasovi in nakit bodo povzdignili vaš slog in vam omogočili še več edinstvenih videzov. Poiščite svoje najljubše v trgovini CROPP.

Urbana moda za upornike sodobnega časa

CROPP predstavlja ulično modo, idealno za urbano okolje in urbani način življenja. Drzna blagovna znamka je namenjena mladim upornikom, moškim in ženskam, ki so del urbane kulture, živijo svoje življenje, kot želijo, in skozi izbiro oblačil izražajo svojo edinstvenost. V CROPP kolekcijah se prepletajo grafiti, ulična umetnost, urbani športi in glasba, ki odražajo živahni vplivi pop in hip-hop kulture. Za zares edinstveno noto vsake nove kolekcije CROPP sodeluje z ilustratorji in mojstri grafitov s celega sveta ter podpira dogodke, povezane z ulično umetnostjo. Trendovsko kolekcijo CROPP oblačil in modnih dodatkov lahko odkrijete na več edinstvenih lokacijah v Sloveniji, med drugim v Supernovi Qlandia Kranj in Supernovi Qlandia Novo mesto, ponudbo pa si lahko ogledate tudi na spletu.