Sport Vision | Novo mesto | Supernova

Premagajte vse ovire, borite se na vsakem koraku in pritecite do cilja v svojem slogu.

Sport Vision

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
Darilna kartica Supernova, kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
Darilna kartica Supernova, kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Popusti
-30% in več
Akcija v trgovini Sport Vision
Velja do: 18. junij 2024

-30% in več popusta! Izbiraj med noro ponudbo kopalk, kratkih hlač, natikačev in mnogih drugih izdelkov za aktivno poletje.

Akcija traja od 13. do 18. 6. v trgovinah #SportVision in preko spleta.

Vaš šport, vaša izbira

V trgovini Sport Vision v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto najdete vse za vsak šport. Tekači boste na tekaški stezi zablesteli z izjemnimi tekaškimi copati ter udobnimi in estetskimi oblačili za tek, pohodniki boste uživali v odkrivanju vrhunske pohodne opreme, s katero boste osvajali tudi vrhove, ljubitelji skupinskih športov pa boste z obiskom zadeli v polno in našli kakovostno športno opremo, ki vas bo pripeljala do zmage. Sport Vision pa ne pozablja niti na strastne ali ljubiteljske obiskovalce fitnesa in skupinskih vadb, ki lahko na enem mestu najdejo pripomočke za vadbo ter udobno, profesionalno in modno opremo, v kateri bodo vaje še bolj zabavne.

Ob vsem tem pa v Sport Vision najdete tudi opremo in oblačila za prosti čas. Poskrbljeno je celo za modne zavezance, ki prisegajo na "athleisure", saj se lahko izgubijo v širokem izboru ženskih in moških majic, jopic, dolgih in kratkih hlač, trenirk, polo majic, torb, kap, nogavic in kopalk.

Športna in trend obutev priznanih blagovnih znamk

Podjetje Sport Vision je vodilno na področju športne in trend obutve, sedež podjetja pa je v Ljubljani. Veriga trgovin Sport Vision, Buzz, Tomas Sport in Sneakers obsega 23 poslovalnic v Sloveniji. Trgovine se nahajajo v največjih nakupovalnih centrih in v peš conah v glavnih mestih, podjetje pa posluje tudi preko spletnih trgovin Tomassport.si, Buzz.com, Sportvision-slovenija.com in Sneakers.si. Glavne kategorije športne opreme, ki jo Tomas Sport prodaja so: tek, košarka, trening, pohodništvo in trend obutev.

Sport Vision sodeluje izključno z dobavitelji vrhunskih blagovnih znamk, kar strankam zagotavlja kvalitetne in varne nakupe. Vsi izdelki v trgovini imajo 30. dnevno brezpogojno garancijo, saj v primeru, da jih vrnete dobite v celoti povrnjeno kupnino. Sport Vision zagotavlja zadovoljstvo z nakupom vsem strankam, saj ima v svoji ekipi zaposlene strokovnjake s področja tehnologije športne obutve in oblačil, ki imajo dolgoletne izkušnje pri prodaji športne obutve in oblačil in tako bodo vsakomur znali pravilno svetovati, da se bo odločil za pravi izdelek.