Storitve

Brezplačno parkirišče

1130 brezplačnih parkirišč

Nakupovalni center Supernova Novo mesto se nahaja ob izvozu AC Novo mesto vzhod. Prvo krožno križišče zapustite pri zadnjem izvozu in že takoj boste videli največji nakupovalni center na Dolenjskem. Najdete nas tudi tako, da preprosto v navigacijo vnesete naš naslov Otoška cesta 5, 8000 Novo mesto.

Pred nakupovalnim centrom lahko brezplačno parkirate na 340 parkirnih mestih, v garaži centra pa vas čaka še dodatnih 790 parkirnih mest.

Dobrodošli v Supernovi!

 

Previjalnica

Družinam prijazen center

Nakupovanje lahko postane zelo zahtevna naloga, če nas spremljajo majhni otroci ali dojenček. Zato smo za vas pripravili odmaknjen previjalni kotiček, kjer boste lahko v miru preoblekli ali nahranili svojega dojenčka. V nakupovalnem centru najdete dve previjalnici - obe se nahajata ob toaletnih prostorih centra. 

Staršem in otrokom prijazno središče!

Brezplačni WiFi

Vedno povezani

Supernova Novo mesto vam nudi možnost uporabe brezplačne povezave z internetom. Pokukajte na spletno stran ter preverite aktualne popuste, akcije in novosti.

Brezplačni namigi za ugoden nakup vedno na vaši dlani!

 

 

Bankomat

Denarnici prijazno

Na sprehodu po nakupovalnem centru najdete bankomate kar dveh bank. Hitre bančne storitve, pregled finančnega stanja in dvig gotovine lahko opravite na dveh bankomatih Addiko Bank in enem bankomatu Banke Sparkasse. Na voljo pa je tudi bankomat za bitcoine (Bitnik). 

Poštne storitve

GLS Paketomat

Nakupovalno središče ponuja preplet različnih trgovin, storitev in druženja. Med ostalimi opravki lahko v Supernovi Novo mesto oddate ali sprejmete pošiljke v obliki paketov.

Za prejemanje in pošiljanje paketov vam je na voljo GLS Paketomat. Nahaja se v garaži nakupovalnega centra.

 

 

Avtopralnica

Za čisto in bleščeče vozilo

Med vašim obiskom nakupovalnega centra poskrbimo, da bo vaše vozilo bleščeče čisto. V nakupovalnem centru Supernova Novo mesto je na voljo avtopralnica, kjer vam nudimo:

- ročno zunanje pranje vozil
- samopostrežno zunanje pranje vozil
- notranje čiščenje vozil
- globinsko (kemično) čiščenje vozil
- poliranje vozil
- čiščenje in impregnacijo usnja
- obnovo žarometov

Avtopralnica se nahaja na stranskem vhodu v garažo nakupovalnega centra.

Darilne kartice

V Supernovi Novo mesto lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V poslovalnicah v Supernovi Novo mesto lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah.

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Nikoli več ne boste v zadregi, ko boste kupovali darila.