Cvetličarna Cvetnik | Novo mesto | Supernova

Presenetite najdražje s sanjskim šopkom sezonskega cvetja ali okrasno sobno rastlino. V Cvetličarni Cvetnik vam tudi aranžirajo darila ter pripravijo poročno dekoracijo ali žalni program. Možna dostava cvetja na dom.

Cvetličarna Cvetnik

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Cvetje za vsako priložnost v Cvetličarni Cvetnik

Pravijo, da rožica pove več kot tisoč besed, zato le obiščite Cvetličarno Cvetnik, kjer vas čaka širok izbor svežega rezanega cvetja, lončnic in dekorativnih izdelkov za bolj cvetoč dan. Podarite šopek sezonskega cvetja in večnih klasik, kot so vrtnice, tulipani in sončnice, ali svoje najdražje obdarite z eksotičnim cvetjem. Cvetličarna Cvetnik v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto vam bo vedno postregla s pravim cvetjem za vsako priložnost in počutje. Seveda so tu še krasne sobne rastline, ki bodo popestrile vsak prostor ali okensko polico – od čudovitih nežnih orhidej do krasnih trobentic in drugih malih cvetočih lepotic. Ko želite, da vaše darilo zares izstopa, ga v Cvetličarni Cvetnik tudi lično zavijejo in aranžirajo, za pravi 'uau' efekt pa vam darilo aranžirajo tudi v balon!

Izkušeni cvetličarji so pravi mojstri cvetnih aranžmajev za posebne priložnosti. Ko načrtujete poroko ali večji dogodek, vam bodo pripravili izjemno cvetno dekoracijo prostora, cvetoče oboke, naprsne šopke in še več, vse to pa bodo uskladili s čarobnim poročnim šopkom po želji neveste. Prav tako lahko naročite bogate žalne aranžmaje in vence, s katerimi se boste poslovili od najdražjih. V cvetličarni so vam na voljo tudi nagrobne sveče, aranžerske gobe, darilni papir, keramični okrasni lonci ter suho cvetje.

Cvetličarna Cvetnik – estetika cvetja s srčnim sporočilom

Cvetličarna Cvetnik na območju Novega mesta in okolice posluje že od leta 1994. Majhna družinska cvetličarna, ki je najprej delovala tudi kot parfumerija, je s selitvijo v večje prostore hitro postala priljubljena točka nakupa svežega cvetja ter kakovostnih cvetličarskih in aranžerskih storitev. Danes se Cvetnik osredotoča zgolj na cvetličarsko dejavnost, najdete pa jih na dveh lokacijah: v novomeškem BTC-ju ter v Supernovi Qlandia Novo mesto.

V Cvetličarni Cvetnik pravijo, da je v življenju ogromno priložnosti, ki jih je treba obeležiti, tudi z lično aranžiranim cvetjem. Da ne bi nobenega od teh zamudili, vam v cvetličarni omogočajo, da v vsakem trenutku presenetite svoje najdražje, prijatelje ali poslovne partnerje s svežim darilcem. V Cvetličarni Cvetnik lahko vsak dan naročite dostavo izbranega cvetja na območju Novega mesta. Naročila, prejeta do 11. ure, bodo dostavljena še isti dan.