SIMPLE | Novo mesto | Supernova

Kakovostno striženje in barvanje las po ugodni ceni. V frizerskem salonu SIMPLE vam hitro uredijo pričesko in poskrbijo za vrhunsko nego las.

SIMPLE

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Mojstri striženja in koloracije vas pričakujejo v frizerskem salonu SIMPLE

Čas je za pričesko, ki pristaja vašemu slogu in osebnosti! V frizerskem salonu SIMPLE vas bodo uredili po zadnji modi in po zelo dostopni ceni. Mlada in ambiciozna ekipa frizerjev bo prisluhnila vašim željam ter vam svetovala, kako urediti in negovati lase. Ne glede na to, ali iščete zgolj osvežitev lasnih konic ali krajšanje frufruja, zahtevno modno striženje, barvanje las z balayage tehniko ali otroško striženje za neukrotljive lase vaših najmlajših, ekipa SIMPLE frizerjev je vedno na tekočem z najnovejšimi trendi ter sodobnimi tehnikami striženja. Vsi člani ekipe SIMPLE se redno izobražujejo na strokovnih seminarjih, svoje sveže ideje pa redno predstavljajo tudi na modnih revijah, predstavitvah in snemanjih.

V frizerskem salonu SIMPLE vam tudi uredijo pričesko za posebne priložnosti, namestijo lasne podaljške ter uredijo brado in brke. Vse storitve opravijo kakovostno in hitro, saj lahko na striženje skočite kar med obiskom nakupovalnega centra Supernova Novo mesto. Pri svojem delu uporabljajo le vrhunske proizvode lasne kozmetike priznanih blagovnih znamk, kot so Schwarzkopf, L'Oréal, Paul Mitchell, Artègo, Tailor's, Davines, zato bodo kljub ugodni ceni storitev vaši lasje in lasišče vedno deležni vrhunske nege. 

Vedno urejeni s frizerskim salonom SIMPLE

Leta 2001 je bila ustanovljena veriga frizerskih salonov SIMPLE, ki posluje tako na domačem trgu kot v tujini. Na področju Slovenije podjetje šteje več kot 30 frizerskih salonov in še enkrat toliko salonov v tujini. Njihovi saloni so pozicionirani v nakupovalnih centrih z namenom, saj stranke na takšen način prihranijo čas in denar. Ker ponujajo storitve brez čakalnih vrst, lahko stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.

Ker pričeska pove veliko o človeku, ji je vredno nameniti tudi dovolj pozornosti. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi, različne tehnike barvanja in oblikovanja, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo pričeski nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v videzu.