C&A | Novo mesto | Supernova

Ustvarite svež modni slog po najboljši ceni! Privlačna C&A kolekcija z oblačili in modnimi dodatki za ženske, moške in otroke navdušuje ob vsaki priložnosti.

C&A

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda

Modna ponudba C&A za navdihujoč slog po ugodni ceni

Uživajte v svojem telesu ter na prvo mesto postavite sebe in svojo očarljivo osebnost! Vrhunske modne kolekcije C&A so oblikovane tako, da zaživite v popolnem modnem slogu, ne glede na to, ali iščete 'casual' udobje ali elegantno obleko za posebno priložnost. Moda C&A je sodobna, razigrana in narejena po meri pravih ljudi. Poiščite jeans kavbojke, ki vas ne bodo tiščale, tudi če imate nekaj več oblin, poletno obleko, v kateri boste zlahka preživeli najbolj vroč dan ali atraktivno T-shirt majico s kratkimi rokavi, ki se odlično kombinira tako k elegantni jakni kot športni jopici.

V trgovini C&A v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto boste oblekli vso družino z modo po ugodni ceni. Raziščite priljubljene modne kolekcije Yessica, Canda, Clockhouse, Baby Club, Palomino, Angelo Litrico in Westbury, ki vas modno in ugodno oblečejo za prav vsako priložnost, od lahkotnih domačih oblačil do kakovostne poslovne obleke. Garderobo dopolnite še s spodnjim perilom, kopalkami in modnimi dodatki, kot so kape, šali, torbice ter nakit Six. Ne spreglejte izvirne 'plus size' ponudbe z oblačili večjih številk za močnejše postave. Tudi XL moda je v C&A zapeljiva in oblikovana po najnovejših modnih trendih!

C&A – moda za prave ljudi

Moda se nenehno spreminja, poslanstvo podjetja C&A pa ostaja ves čas enako: ponuditi privlačna, moderna in kakovostna oblačila za vso družino po ugodni ceni. Z desetimi lastnimi blagovnimi znamkami vam C&A pomaga poiskati prava oblačila za vsak trenutek in priložnost v vašem življenju. Navdih za ustvarjanje mode oblikovalci C&A črpajo ravno iz lepote in energije vsakdanjega življenja, zato so oblačila in modni dodatki prilagojeni modernemu življenjskemu slogu, se vanj lahkotno zlijejo in prinašajo udobje za dinamičen vsakdan. Cilj prav vsake modne kolekcije C&A je prinesti v življenje kupca modna oblačila, ki so obenem praktična in udobna – oblačila, ki niso narejena zgolj za videz, temveč za nošenje in uživanje v njih.

Prva trgovina C&A je v Slovenijo prišla leta 2007, od takrat pa se je doseg modne trgovine razvil v mrežo 14 poslovalnic. Pri vsakem obisku trgovine želijo pri C&A doseči, da ste videti izjemno, saj ima vsak pravico, da se počuti urejeno, in to prav vsak dan.