Optika Clarus | Novo mesto | Supernova

Vse za dober vid in popoln modni slog v Optiki Clarus! Široka izbira korekcijskih in sončnih očal priznanih blagovnih znamk, športna očala in kontaktne leče. Naročite se lahko tudi na okulistični pregled.

Optika Clarus

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Popusti
Kupiš 1, dobiš 2!
Akcija v Optiki Clarus
Velja do: 4. maj 2024

Ob nakupu ENIH SONČNIH OČAL vam ŠE ENA SONČNA OČALA PODARIMO!

Več o akciji >

*Ob nakupu enih sončnih očal iz redne prodaje, stranki pripadajo še ena sončna očala brezplačno, ki so vnaprej izbrana in označena s Clarus nalepko. Oboja sončna očala morajo biti za isto stranko. Na voljo imamo ženska, moška in otroška brezplačna sončna očala. Akcija velja v vseh poslovalnicah po Sloveniji in traja od 4. 3. 2024 do 4. 5. 2024. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo.

V Optiki Clarus izberite modna očala, ki vam pristajajo

Očala, s katerimi bolje vidite in ste obenem videti bolje! Optika Clarus ima očala, v katera se boste zaljubili na prvi pogled. Široka ponudba klasičnih in modnih okvirjev zadovolji vsak okus, zato smo prepričani, da boste našli očala, ki popolnoma pristajajo vašemu obrazu. Obiščite poslovalnico v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto, kjer vam bo prijazen optik svetovalec pomagal pri izbiri ter poiskal visokokakovostne leče, ki najbolj ustrezajo vaši dioptriji ali drugim težavam z vidom. Ob nakupu očal boste prejeli tudi certifikat o izvoru in pristnosti izdelka, ki zagotavlja, da ste kupili originalna, visokokakovostna očala. Ne želite nositi očal? V Optiki Clarus lahko kupite tudi kontaktne leče, povečevalne lupe ter druge optične pripomočke.

Prav tako privlačna je ponudba sončnih očal priznanih blagovnih znamk. Izberete lahko sončna očala z dioptrijo ali brez, vsa pa imajo 100-% UV-zaščito in pravilno optično obdelana stekla, ki preverjeno ne povzročajo vrtoglavice, glavobola ali slabosti, kar se pogosto lahko zgodi pri poceni sončnih očalih. Za najmlajše so na voljo tudi prikupna otroška očala, ljubitelji adrenalina pa boste našli vrhunska športna očala za plavanje, smučanje in kolesarjenje.

Ne spreglejte priljubljenih akcij, kot sta »Kupiš 1, dobiš 2« ali »Tvoja leta, tvoj popust«, s katerimi si lahko nova očala zagotovite po še bolj ugodni ceni.

Optika Clarus – največji center optike v Sloveniji

Optika Clarus je z 35 poslovalnicami in z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že 30 let uspešno sledi svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«. V Optiki Clarus vam je na voljo več kot 7.500 različnih modelov očal več kot 100 blagovnih znamk v različnem cenovnem razponu. Izberete lahko ugodna očala po nizki ceni ali pa svoj slog izpopolnite z očali priznanih svetovnih znamk, kot so Balenciaga, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Diesel, Dior, D&G, Escada, Guess, Gucci, Miu Miu, Police, Prada, Ray Ban, Replay, Versace in številne druge.

V vseh poslovalnicah Optike Clarus se lahko naročite na okulistični pregled ali brezplačno kontrolo vida. V sodobnih ambulantah vas bodo sprejeli najboljši specialisti okulisti in optometristi, ki vam bodo izmerili dioptrijo, ugotovili morebitne nepravilnosti vida in ustrezno strokovno svetovali pri izbiri dioptrijskih stekel in očal. Specialisti Optike Clarus se redno izpopolnjujejo in sodijo med najboljše specialiste s področja okulistike v Sloveniji.