Manikira Urban Spa | Novo mesto | Supernova

Privoščite si odlično manikiro, podaljševanje nohtov, permanentno lakiranje, nego obraza, pedikuro, masažo rok ali depilacijo. Manikira Urban Spa vas razvaja s profesionalnimi izdelki in vrhunskimi lepotnimi storitvami.

Manikira Urban Spa

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo

Sprostite se z vrhunskimi kozmetičnimi storitvami Manikira Urban Spa

Še tako premišljen slog ne doseže svojega učinka, če ne poskrbimo za lepo urejene nohte ter negovane roke in noge. V Manikiri Urban Spa bodo z vrhunskimi kozmetičnimi storitvami poskrbeli, da boste v vsakem trenutku urejeni in izžarevali pravo samozavest. Z bogatim izborom negovalnih storitev za ženske in moške boste zagotovo našli svojo pravo lepoto. Privoščite si klasično ali francosko manikiro, permanentno lakiranje nohtov ali globinsko nego rok. Za popoln trendovski videz vam kozmetičarke v salonu nohte tudi poslikajo ter dekorirajo s kristali Swarovski. Vaša stopala bodo zaploskala ob profesionalni estetski ali medicinski pedikuri, s katero jim boste povrnili življenje in lep videz, odločite pa se lahko tudi za depilacijo nog, brčic in pazduhe ter barvanje in oblikovanje obrvi.

Vse storitve v Manikiri Urban Spa v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto so profesionalno izvedene, hitre, učinkovite, z visokimi higienskimi standardi in predvsem po konkurenčni ceni. Pri svojem delu uporabljajo kakovostne profesionalne izdelke, poleg vrhunske nege pa boste deležni še praktičnih nasvetov, kako za nego rok in nohtov poskrbite tudi sami doma. Za popolno udobje se lahko naročite tudi preko nove aplikacije Naroči.me in si tako rezervirate svoj termin.

Nega celega telesa v Manikira Urban Spa

Srednje veliko podjetje Amak trade d.o.o. se že od leta 2000 ukvarja z nego rok in nohtov. V večjih nakupovalnih centrih po Sloveniji so leta 2002 odprli salone imenovane Manikira in postali prvi in prepoznavni brend za tovrstno nego v Sloveniji, kasneje pa še v Srbiji in na Hrvaškem. Kasneje, ko so razširili dejavnost salonov je nastala Manikira Urban Spa, kjer poleg nege rok, izvajajo tudi nego nog in ostalih predelov  telesa.

V  oziroma oazi za roke  oziroma Manikira nail baru, vam nudijo tudi inovativno ponudbo ekspres manikire, ki postaja med strankami vedno bolj priljubljena, saj nam v današnjem tempu življenja, časa vedno primanjkuje. Manikira Urban Spa storitve so se izkazale kot zelo priljubljene med ženskimi in tudi moškimi obiskovalci, ki so si želeli lepih in negovanih rok.