Sten Time | Novo mesto | Supernova

Naj vas očara izjemna ponudba priznanih blagovnih znamk ur in nakita, s katerim niste le v koraku s časom, ampak korak pred njim.

Sten Time

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Najboljša izbira za vas

Sten Time v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto vam ponuja priznane, znane in priljubljene modele ur, o katerih sanjajo številni, in čudovite kose nakita iz zlata, srebra in jekla. Z izdelki iz trgovine lahko svoj videz povzdignete na novo raven s pridihom brezčasne elegance in urejene klasike. Če prisegate na elegantne obleke ali raje na športne jakne in plašče, bo vaš videz namreč vedno izpopolnil kos kakovostnega nakita, ali pa večna ura, ki ne gre nikoli iz mode.

Vabljeni v poslovalnico v Novem mestu, kjer lahko čudovite izdelke vidite v živo, se o njih podučite s prijazno pomočjo strokovnih in kvalificiranih zaposlenih in enkratne kose preizkusite na sebi. V prodajalni Sten Time bodo namreč z dobro izkušnjo poskrbeli, da boste med prijetnim izbiranjem skorajda pozabili na čas.

Čas je v naših rokah

Živimo v času, ko se nam nenehno mudi. Zato je najlepše darilo, ki ga lahko nekomu namenimo, naš čas. Drugo najlepše pa je zagotovo čudovita ura, s katero ne bomo nikoli zamudili najlepših trenutkov. Ura je resnično brezčasno darilo, ki je popolno za večja slavja, kot so rojstni dnevi, obletnice, napredovanja ali nagrade in pa tudi odlična izbira za popestritev vaše garderobe, v katero boste tako vnesli eleganco, profesionalnost in neustavljiv šarm. Sten Time zato že skoraj 30 let ponuja enkraten izbor visokokakovostnih in priznanih blagovnih znamk ur in nakita v večjih mestih po Sloveniji.

V prodajalni Sten Time lahko izbirate med več kot 4000 modeli ur in nakita. Vabimo vas, da z obiskom trgovine odkrijete ure znamk adidas, Armani, Atlantic, Calypso, Candino, Casio, Cerruti, Diesel, DKNY, Esprit, Festina, Flik Flak, Fossil, Frederique Constant, Gant, Jacques Lemans, Jaguar, Julie Julsen, Just Cavalli, Lee Cooper, Lorus, Lotus, Nautica, Paul Hewitt, Police, Puma, Roamer, Rosefield, Seiko, Slazenger, Swatch, Swiss Military Hanowa, Timberland, Zeppelin in Zzero. Novo uro lahko na enem mestu dopolnite tudi z ujemajočo verižico, uhani, zapestnico ali prstanom znamk Brosway, Engelsrufer, Just Cavalli, Paul Hewitt, Pianegonda, Rosato in Ti Sento.