Müller | Novo mesto | Supernova

Veliko več kot le drogerija! Poleg najnovejših parfumov, kozmetike in izdelkov za nego telesa prinaša Müller še igrače, računalniške igre, prehrano, izdelke za dom, tekstil in široko ponudbo daril.

Müller

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Popusti
Zdaj prihranite!
Odkrijte aktualno Müllerjevo POSEBNO PONUDBO
Velja do: 30. oktober 2023

Odkrijte aktualno Müllerjevo POSEBNO PONUDBO iz široke ponudbe drogerije:

  • 15 % na vse izdelke znamke KINDER. Znižane in najnižje cene v zadnjih 30 dneh so označene na polici.
  • PERWOLL RENEW sredstvo za pranje občutljivega perila 1,375 l ali volne 1,47 l več vrst le 6,29 €
  • VERNEL mehčalec za peilo 800 ml - 850 ml, več vrst le 1,99 €
  • DUSCHDAS gel za prhanje 225 ml, več vrst le 1,19 €

Še več ponudbe odkrijte do 30. 9. 2023 v poslovalnici Müller ali na www.mueller.si.

Ugodnosti!
Müllerjeva POSEBNA PONUDBA!
Velja od: 2. november 2022

Odkrijte POSEBNO PONUDBO iz pestre ponudbe drogerije, raznolikega sortimente z izdelki za nego obraza, telesa, las, ustno higieno, higienskimi izdelki, izdelki za pranje in čiščenje, izdelki za prehrano in nego otroka, hrano za ljubljenčke, prehranskimi dopolnili, sladkarijami, pijačo, čaji, kuhinjskimi pripomočke in še in še.

Aktualno POSEBNO PONUDBO na izbrane izdelke najdete v poslovalnici Müller ali na www.mueller.si.

Vse, kar potrebujete, na enem mestu – v drogeriji Müller!

Ko potrebujete trenutek zase, obiščite trgovino Müller s široko ponudbo dišav, kozmetike in izdelkov za nego telesa po ugodnih cenah. Čarobni svet ženskih in moških parfumov ter toaletnih vodic priznanih blagovnih znamk, kot so Hugo Boss, Dior, Chanel, Burberry, Kenzo, Armani, Dior, Lancome in številne druge, bo vašemu slogu dodal zapeljivo noto, medtem ko si boste na oddelku kozmetike lahko privoščili najnovejše izdelke za nego obraza, kože okrog oči in celotnega telesa. Vsi, ki pristajate na naravno, boste navdušeni nad ponudbo naravne kozmetike, mamice pa boste našle tudi kakovostne plenice in nežne izdelke za nego dojenčka. Da boste zares izstopali, so tu še najnovejši trendi ličil. Na oddelku dekorativne kozmetike dopolnite svoj make-up s kakovostno šminko, osvetljevalcem, trendovsko paleto senčil ali novim prekrivnim pudrom.

To pa še ni vse! Trgovina Müller v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto ima tudi bogato založeno papirnico z zvezki, mapami, torbami ter vsem za šolo in ustvarjanje, široko izbiro igrač, kock in iger za najmlajše ter bogato ponudbo daril, nogavic, tehnike, izdelkov za gospodinjstvo in računalniških iger. Svoje brbončice lahko razvajate na oddelku prehrane, kjer si lahko privoščite vse, od zdrave prehrane in prehranskih dodatkov do čokolade in sladkih dobrot. V času praznikov pa ne spreglejte izvirnega sezonskega programa, s katerim se boste lahko posladkali in lepo okrasili vaš dom.

Müller mi nudi več

Müller nudi največjo ponudbo drogerije v Sloveniji. Prav tako je vodilni na področju parfumerije, naravne kozmetike, papirnice, igrač, gospodinjstva. V ponudbi boste našli več kot 180.000 izdelkov po izjemnih cenah ter širok repertoar lastnih blagovnih znamk, med katerimi izstopajo Aveo, Barfuss, Beauty Baby in Beauty Kids, Bio Primo, Blink, Body&Soul, CadeaVera, Duchesse, Fit+Vital, Lavozon, Move up, Pet Bistro, SensiDent, Soft Star, Terra Naturi, Toy Place in Young Hearts.

V akcijskem katalogu poiščite aktualne promocije in izdelke po še bolj ugodnih cenah, hkrati pa ne zamudite rednih akcij, ki prinašajo ugodnosti na vsak nakup. V trgovini Müller boste z včlanitvijo v klub Moj otrok nosečnice in mamice deležne še več ugodnosti. Prelistajte tudi po najnovejših trendih dekorativne kozmetike in izbrani ponudbi izdelkov v brezplačni reviji Luxus, ko iščete popolno darilo, pa izberite Müller darilno kartico ali ustvarite foto knjigo spominov s storitvijo Cewe.