Banka Sparkasse | Novo mesto | Supernova

Dostopne bančne storitve, osebni svetovalec, najugodnejše e-poslovanje in odlični krediti. Pri banki Sparkasse hitro uredite svoje finance kar med obiskom nakupovalnega centra.

Banka Sparkasse

Delovni čas
ponedeljek 08.30 - 12.00 / 13.00 -  16.00
torek 08.30 - 12.00 / 13.00 -  16.00
sreda 09.30 - 12.00 / 13.00 -  17.30
četrtek 08.30 - 12.00 / 13.00 -  16.00
petek 08.00 - 12.00 / 13.00 -  15.00
sobota Zaprto
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Širok nabor bančnih storitev po vaši meri pri banki Sparkasse

Odprite transakcijski račun pri banki Sparkasse in hitro uredite vse svoje finance kar med obiskom nakupovalnega centra Supernova Novo mesto. Priročna poslovalnica Sparkasse ponuja celovit spekter bančnih storitev in ugodne pogoje za vaše finančno poslovanje. Prijazni bančni svetovalci bodo predstavili vam prilagojene pakete bančnih storitev ter uredili vso potrebno dokumentacijo za ugodne kredite. Ustavite se v poslovalnici in preverite pogoje za stanovanjski kredit, uredite nepričakovane nakupe s hitrim potrošniškim kreditom ali izberite Zeleni kredit s še posebej ugodnimi pogoji za okolju prijazno gradnjo oziroma nakup električnega avtomobila.

Pri banki Sparkasse lahko odprete tudi varčevalni račun, sklenete različna zavarovanja ter si zagotovite preprosto plačevanje z bančno kartico Maestro, varne spletne nakupe s plačilno kartico Mastercard ter preprosto plačevanje na obroke s kartico Diners Club Sparkasse. Za preprosto poslovanje po spletu pa se odločite za uporabo elektronske banke Net.Stik ter plačilne aplikacije Flik Pay ter tako opravite vse bančne storitve in plačila kar preko svojega pametnega telefona.

Sparkasse – kar šteje, so ljudje

Banka Sparkasse je del velike avstrijske bančne skupine Erste Bank in Sparkassen, ki skupaj z Erste Group tvori eno največjih bančnih skupin jugovzhodne in osrednje Evrope. V Sloveniji ji zaupa že več kot 48.000 strank, ki jih s strokovnim svetovanjem in širokim naborom kakovostnih bančnih produktov ter storitev postavlja v središče svojega delovanja. Banka Sparkasse vsaki stranki zagotavlja osebnega finančnega svetovalca ter pristen človeški pristop in odprto komunikacijo pri opravljanju vseh bančnih storitev. Osrčje banke je zagotoviti prilagojene bančne produkte željam in potrebam vsake stranke.

Z vse večjim razvojem digitalnih tehnologij se banka Sparkasse usmerja predvsem v moderne tržne poti poslovanja prek spleta, telefona in mobilnih svetovalcev. Sistem bančnega e-poslovanja Sparkasse je napreden, varen in zanesljiv, pri tem pa ostaja med najugodnejšimi v Sloveniji.