Office Shoes | Novo mesto | Supernova

Modna in udobna obutev za vso družino. Office Shoes izpopolni vaš modni slog, s poudarkom na modnih supergah in trendovskih čevljih ulične mode.

Office Shoes

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Najnovejši modeli priznanih blagovnih znamk za udoben korak v Office Shoesu

Sledite trendom londonskih ulic in novodobnih modnih ikon. Športno elegantna obutev, v kateri boste udobno hodili ter obenem popolno videti vse bolj prevzema modni svet. Office Shoes je trgovina z obutvijo, kjer boste vedno našli najnovejše modele vodilnih blagovnih znamk za popoln trendovski videz v vsakem trenutku. Za v pisarno, sprehod po mestnih ulicah ali prosti čas – v trgovini v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto boste vedno našli izjemne modne superge, udobne čevlje, škornje, natikače, sandale in drugo modno obutev, ki se odlično kombinira tako k sproščenim 'casual' oblačilom kot k najnovejšim modnim trendom ulične mode.

Z odlično ponudbo ženske in moške obutve, kakor tudi superg, natikačev in čevljev za otroke, je Office Shoes pravi naslov za nakupe za vso družino. Obujte se modno, izvirno in udobno, hkrati pa ne spreglejte številnih akcij za ugodne nakupe trendovske obutve v trgovini Office Shoes.

Vodilne blagovne znamke obutve v Office Shoes

Office Shoes je specializirana mednarodna veriga prodajaln z obutvijo mednarodne prepoznavnosti, ki vse od ustanovitve leta 1996 temelji na vrhunskih storitvah in kakovosti blaga. Office Shoes ima v svoji verigi preko 150 trgovin v 13 evropskih državah, v katerih več kot 1000 zaposlenih vsak dan postreže preko 100.000 zadovoljnih strank.  

Poslanstvo podjetja je svojim kupcem ponuditi vrhunsko obutev svetovno znanih znamk, kot so Converse, Lacoste, Vans, Skechers, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Kitten, Gant, Napapijri, New Balance, Lauren, TOMS, Timberland, Puma, Dr. Martens in še mnoge druge. Office Shoes trgovine na najboljših lokacijah ter Office Shoes spletna trgovina imajo v svoji ponudbi obutev svetovno priznanih znamk po konkurenčnih cenah.