Mladinska knjiga | Novo mesto | Supernova

Vse za šolo in ljubitelje knjig v knjigarni in papirnici Mladinska knjiga. Širok izbor knjig slovenskih in tujih avtorjev, revije, papirniški izdelki, didaktične igrače, darila in še veliko več.

Mladinska knjiga

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Po knjige, učbenike in zvezke v Mladinsko knjigo

Izberite dobro knjigo in uživajte v branju! Na knjižnih policah Mladinske knjige v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto boste našli vse, od klasičnega slovenskega leposlovja do sodobnih knjižnih uspešnic tako domačih kot najbolj vročih tujih avtorjev. Vzemite v roke ljubezenski roman, napeto kriminalko ali razširite svoja obzorja s priročnikom za osebno rast, kuhanje ali domača dela. Tudi v otroškem kotičku vas čakajo številne knjižne uspešnice za najmlajše, kartonke in poučne knjižice. Mladinska knjiga vas vedno razveseli z najboljšo knjižno izbiro, za člane knjižnega kluba Svet knjige pa redno pripravljajo posebne ugodnosti.

Starši, olajšajte si priprave na šolo. V Mladinski knjigi na enem mestu hitro naročite obvezne učbenike in delovne zvezke za svojega šolarja ter priskrbite vse šolske potrebščine. Šolske torbe, peresnice, zvezki, mape, risalni bloki in drugi pisarniški material je v Mladinski knjigi izjemno privlačen, saj ga krasijo trendovski vzorci in priljubljeni otroški junaki. V prazničnem času in ob posebnih priložnostih pa skočite v Mladinsko knjigo tudi po lepa darila za vsak okus. Priljubljene didaktične igrače, izvirne skodelice, plišasti medvedki in druga darila bodo z Mladinsko knjigo dosegli svoj iskreni namen.

Mladinska knjiga spodbuja razvoj znanja in bralne kulture

Trgovina Mladinska knjiga je del razvejene mreže trgovin v Skupini Mladinska knjiga. Ta je vodilna na področju založništva, knjigotrštva in papirništva v Sloveniji in največja založniška skupina v JV Evropi. Položaj Skupine utrjuje več kot 70-letna tradicija ter znanje in izkušnje njenih zaposlenih.

Trgovina Mladinska knjiga kot član Skupine Mladinska knjiga prispeva k izobraževanju, spodbujanju bralne kulture, življenjskemu slogu in oskrbi s potrošnim pisarniškim materialom ter s tem boljši kakovosti življenja ljudi na različnih ravneh. Z ustvarjanjem vrednosti zagotavlja konkurenčnost, rast in skladen razvoj družbe ter prispeva k nadaljnji globalni rasti in razvoju Skupine. Odgovorno vlaga v slovensko družbo in okolje ter podpira razvoj slovenskega znanja.